Jump to content

Σύντομη ερώτηση για PSU pls help!

SirGeorge

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν το παιδιά το τροφοδοτικό είναι ένα chieftec 350W καινούριο. Όταν το τροφοδοτικό έχει ανοιχτό τον διακόπτη από πίσω αλλά ΧΩΡΙΣ να έχεις ξεκινήσει το σύστημα δίνει 0,5V στην γραμμή των 3,3V. Στις άλλες γραμμές δεν δίνει τίποτα.

A! και άμα το σύστημα ξεκινήσει δουλεύει κανονικά..

Είναι φυσιολογικό αυτό ή να το πάω για RMA???

Δεν πειράζει δλδ που η μητρική θα δέχεται ρεύμα 0,5V συνέχεια ενώ είναι σβηστή??

Αν δεν έδινε μια υποτυπώδης τάση τα διάφορα λαμπάκια στις μητρικές όταν είναι κλειστές δεν θα ανάβαν

Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 09:44]

Αν δεν έδινε μια υποτυπώδης τάση τα διάφορα λαμπάκια στις μητρικές όταν είναι κλειστές δεν θα ανάβαν

Πολυ λογικο ακουγεται......

Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει πως όταν ανάβω το πολύπριζο κουνιούνται μια στιγμή οι ανεμιστήρες. Ίδια περίπτωση;

Μπααα...απλά με το μικρό μυαλό μου σκέφτομαι οτι το τροφοδοτικό σου στιγμιαία δίνει τάση...Το έχω δεί σε πάρα πολλά συστήματα, μη σε ανησυχεί.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:03]

Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει πως όταν ανάβω το πολύπριζο κουνιούνται μια στιγμή οι ανεμιστήρες. Ίδια περίπτωση;

Εγώ αυτό το είχα πάθει όταν έβαλα το Pinnaki από τα εξωτερικά USB πάνω στην μητρική, ανάποδα..:confused:

Το τροφοδοτικό δίνει πάντα τάση στη μητρική, για να μπορούν να δουλέψουν οι λειτουργίες "Wake On". Το ότι ανοίγει η μητρική με κουμπί (κι όχι διακόπτη όπως παλιά τα ΑΤ), το ότι ανοίγει με το δίκτυο, με πληκτρολόγιο, με ποντίκι, κοκ, οφείλεται στο ότι παίρνει ένα ελάχιστο ρεύμα και μπορεί να πάρει τα σήματα αυτά και να δώσει εντολή για εκκίνηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.