Qlim4X Μάρτιος 26, 2006 #41 Μάρτιος 26, 2006 Μια λύση που θα μου άρεσε θα ήταν να κράταγες το ένα 12αρι ψυγείο και να έπαιρνες ένα διπλό και να το έβαζες στον πάτο..Και η συνδεσμολογία σου να ήταν η εξήςΤανκ => αντλία => ψυγείο διπλό => μπλοκ cpu => ψυγείο μονό => μπλοκ vga => τανκ
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #42 Μάρτιος 26, 2006 Ενταξει η συνδεσμολογια που αναφερεις ειναι καλη αλλα στον πατο εχω την αντλια αν εβαζα ενα διπλο κατω η αντλια που θα εμπενε???
Qlim4X Μάρτιος 26, 2006 #43 Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από blexo Ενταξει η συνδεσμολογια που αναφερεις ειναι καλη αλλα στον πατο εχω την αντλια αν εβαζα ενα διπλο κατω η αντλια που θα εμπενε??? Πόσα bay 5 ¼ έχεις ελευθέρα???
Qlim4X Μάρτιος 26, 2006 #46 Μάρτιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από blexo 2 τερμα κατω Μονό??? Σε όλες τις άλλες τι έχεις???Αρχική απάντηση από blexo να μια φωτο πως ειναι χωρις καλωδια Τα 2 τανκ είναι υπερβολή..Τώρα εκεί μέσα δεν 3ερω τι γίνετε.Για πες λίγο πως πάει το νερό στο κύκλωμα.
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #47 Μάρτιος 26, 2006 Αν πας στις προηγουμενες σελιδες λεω πως παει το νερο.
Qlim4X Μάρτιος 26, 2006 #48 Μάρτιος 26, 2006 Λοιπόν λύσετε όλο..Πήγαινε σε ένα multidrama και πάρε 5 φανακια 12αρια cooler master ότι χρωματος θεςΞεκινά βάζοντας το μεγάλο ψυγείο κάτω σε ένα στρώμα αρμαφλεξ λεπτούκαι από Πάνο βίδωσε 3χ 12αρια να ρουφάνε από την τρυπά κάτωΜετά βαλέ το 12αρι πίσω με 2 φανακια puss-pull προς τα έξω Στο 8 αρι βαλέ 1 να τραβάει προς τα έξω.Και βαλέ συνδεσμολογία τανκ => τριπλό => μπλοκ cpu => μονό 12αρι => vga block => 8αρι => τανκΓενικά το κουτάκι σου είναι μια υπερβολή 4ψυγεια 2 τανκ έλεος τι να τα κανείς όλα αυτά???
unknown Μάρτιος 26, 2006 #49 Μάρτιος 26, 2006 εγω παντως δεν θα ειχα το κουραγιο μετα απο οοοοοοοοοοολα αυτα να τα ξαναστηνω απο την αρχη.... edit:ρε γμτ με εχει φαει η περιεργεια!!! κατεβασε http://www.lavalys.com/news.php?article=31&selcat=PR〈=en αυτο η το speedfan απο τα tools στην κεντρικη και πες μας temps...
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #50 Μάρτιος 26, 2006 Kαι εγω δεν εχω ορεξη να το ξαναξεστησω παρτε μια φωτο πωσ ειναι τωρα απο πισω
unknown Μάρτιος 26, 2006 #54 Μάρτιος 26, 2006 ετσι ανοιγμενο το εχεις παντα???ρε συ μερικα καλωδια μια κινηση θελουν για να μαζευτουν!!!!πχ το καλωδιο τροφοδοσιας της καρτας γραφικων βγαλτο και περασε απο την αλλη μερια(να περναει διπλα απο το μαυρο ψυκτρακι δηλ) και ξανασυνδεσε το..στριμωξε κανακαλωδιο κατω η αναμεσα απο τα πανελακια.......
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #55 Μάρτιος 26, 2006 Oχι τωρα το εκλεισα και απο μπροστα και απο τα πλαγια αυτο για την τροφοδοσια της καρτας εχεις δικιο το εκανα ειναι καλητερα
Makis Hourdakis Μάρτιος 26, 2006 #56 Μάρτιος 26, 2006 Ένα καλό μέρος για να περνάς καλώδια είναι στο κενό ανάμσα στη μητρική και στις κάρτες...
blexo Μάρτιος 26, 2006 Author #58 Μάρτιος 26, 2006 Το τριπλο και το ενα tank απο extremeshop απο οτι θυμαμε 75ευρο και 25 αντιστοιχα το 120 απο ενα φιλο 20 ευρο το 80αρη και το αλλο 120αρη και το αλλο τανκ απο το alphacool. τα ανεμιστηρια και αυτα απο το extreme shop. κανε τον υπολογισμο και θα δεις αλλα ολα τα επερνα σιγα σιγα και κατα διαστηματα συμπληρωνα το w/c.
koumle Μάρτιος 27, 2006 #59 Μάρτιος 27, 2006 Η δικιά μου γνώμη είναι ότι πρέπει να κρατήσεις μόνο το τριπλό ψυγείο με 3 fan πάνω, την αντλία και το ένα τανκ και όλα τα άλλα να τα πουλήσεις. Αφού τα πουλήσεις να πάρεις δύο σοβαρά μπλοκ για CPU και GPU π.χ. eleven και όχι τις πλάκας...Μετά φρόντισε να κάνεις μία προσεκτική εγκατάσταση της υδρόψυξης και να συμμαζέψεις όσο καλύτερα μπορείς τα καλώδια σου.Τότε θα έχεις καλύτερες θερμοκρασίες και στη CPU και GPU αλλά και μέσα στο κουτί σου.Γιατί τώρα έτσι όπως είναι δεν έχεις καθόλου καλή ροή του αέρα μέσα στο κουτί.Κράτα μόνο τα απαραίτητα ανεμηστηράκια και βάλε τα όπως πρέπει.Κλείσε το κουτί σου, τρέξε ένα SNM και πες μας θερμοκρασίες.Οι υπερβολές δεν κάνουν καλό σε καμία περίπτωση.Όλα τα παραπάνω βέβαια αναιρούνται αν θέλεις να φωνάζεις τα φιλαράκια σου σπίτι και να τους δείχνεις τα τανκ και τα σωληνάκια σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.