Jump to content

thrasher

Premium Members
  • Posts

    865
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About thrasher

  • Γενέθλια 19/07/1993

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθηνα

thrasher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Ακομα περιμενω........................ Δηλαδη οι ανθρωποι πρεπει να ειναι τελειως αχρηστοι.Περνω καθε μερα τηλεφωνο στα ελτα και μου λενε το ιδιο πραγμα,οτι το δεμα εχει φυγει απο το κεντρο διαλογης και οτι εχει σταλει στο ελτα της περιοχης μου.Περνω στο ελτα της περιοχης μου και μου λενε οτι δεν εχουν παραλαβει το δεμα.Ειδοποιηση δεν εχει ερθει,ουτε courier.Περιμενω 20 μερες.Δηλαδη το δεμα χαθηκε? Ενα πραγμα εχω να πω: ****μενες ελληνικες δημοσιες υπηρεσιες.
  2. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Λοιπον ξαναπηρα τηλεφωνο σημερα.Ακομα στο κεντρο διαλογης ειναι. Δηλαδη ΕΛΕΟΣ!!! Ουτε απο Αμερικη να το παραγγελνα! 10 ολοκληρες μερες τι κανει το δεμα στο κεντρο διαλογης?Διαλογιζεται??? Ημαρτον!
  3. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Πριν κανα μηνα ειχα παραγγειλει κατι απο Ταυλανδη(δηλομενο ως gift για να μην μεινει στο τελωνιο)και μου ηρθε μεσα σε τρις μερουλες απο την ημερομηνια που το εστειλε ο αποστολεας.Το ειχε στειλει με EMS International.Γι'αυτο τωρα ειμαι τοσο απογοητευμενος......
  4. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Λοιπον πηρα τηλεφωνο στις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και μου εδωσαν το τηλεφωνο του καταστημα τους στο Νεο Κοσμο.Εκει μου ειπαν οτι το δεμα δεν εχει ερθει στο καταστημα τους.Μετα πηρα τα κανονικα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι το δεμα βρισκεται στο κεντρο διαλογης της αθηνας,δηλαδη οτι μου εβγαλε και στο σαιτ οταν εβαλα τον κωδικο αποστολης.Ρε παιδια ειναι λογικο το δεμα να βρισκεται απο τις 14/04 στο κεντρο διαλογης και να μην εχει ερθει ακομα?
  5. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Υπαρχει περιπτωση να μου το ''αποστολη συσκευασιας'' να σημαινει οτι το εφεραν αλλα δεν το πηρα επειδη ελειπα?
  6. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Λοιπον ζητησα απο τον τυπα τον κωδικο της αποστολης και τον εβαλα στο σαιτ της ελτα - πορτα-πορτα - και μου εβγαλε το εξης: Λετε να τους παρω κανα τηλεφωνακι?Αμα τους δωσω τον κωδικο θα με ενημερωσουν,σωστα?
  7. thrasher

    Royalmail και ελλαδα

    Thanks φιλε! Μαλλον στο σπιτι θα το φερουν επειδη ο τυπος το εστειλε με international signed for,δηλαδη χρειαζεται και υπογραφη. Υπαρχει περιπτωση να με παρουν τηλεφωνω για το ποτε θα φερουν το δεμα ή πολλα ζηταω?
  8. Για σας παιδες! Πριν μια 9 μερες παραγγειλα κατι απο ebay και ο τυπος μου ειπε οτι θα το στειλει με royal mail-international signed for. Moυ ειπε οτι θα το εχω σε 5 μερες αλλα δεν εχει ερθει ακομα.Αναρωτιεμαι μηπως ηρθε το κουριερ αλλα ελλειπα.Θα αφηνα σημειωση ομως,σωστα?Τελοςπαντων,ξερεται με πια ελληνικη εταιρια συνεργαζεται η royalmail στην ελλαδα?
  9. Εγω θα ελεγα να βαλλετε ενα κατω κατω ,κατω απο εκει που λεει <<αναζητηση στο θεμα αυτο>>και ενα πανω πανω,πανω απο το <<thelab.gr forum>>
  10. thrasher

    Δείξτε το κουτί σας...

    Φιλε το κουτακι σου μαμαει!!! Αν ειναι αυτη η πρωτη μοντα φαβταζομαι τις υπολοιπες! Μπραβο σου!
  11. thrasher

    Δείξτε το κουτί σας...

    εχω την εντυπωση οτι ο κατω δεξια ειναι 250gb?
  12. thrasher

    Δείξτε το κουτί σας...

    Eχω και εγω ενα απο το πρακτικερ.Αλλα υπαρχει και στο χρωματοπολειο της γειτονιας μου.Θα υπαρχει στα περισσοτερα χρωματοπωλεια.
  13. thrasher

    Θόρυβος από το ''κουτί''

    Λοιπον κοιτα τι θα κανεις. Ριχτου ενα καλο καθαρισμα-ξεσκονισμα κοιταξε αν κατι δεν ειναι κατι βιδωμενο,εχει ξεκολησει,και μετα κανε ενα ενα αυτα που σου ειπαν τα παιδια παραπανω. Μηπως τρεμουν τα πλαινα,οπως λεει και ο F117,γιατι μου εχει τυχει. Σβισε οσους ανεμιστηρες μπορεις εναν εναν και κοιτα μηπως ερχεται απο αυτους.
  14. Εμενα το εργαστηρι μου αρεσει ετσι οπως ειναι!:flower:
  15. thrasher

    Δείξτε το κουτί σας...

    και η αλλη
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.