Κωστάκης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2006 καλησπέρα... έχω σκοπο σε λίγο καιρο να αλλά3ο το κουτί του υπολογιστή μου κ έχω καταλή3ει στο armor τής thermaltake.Η απορία μου είναιτί διαφορά υπάρχει μεταξύ armor και kandalf?μόνο η πρόσωψη αλλαζει!κάνω λάθος?και γιατί το ένα να έχει 140 και το άλλο 190???
HellhammeR Απρίλιος 2, 2006 #2 Απρίλιος 2, 2006 Ναι μόνο η πρόσοψη αλλάζει.. ολα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. Θα σου πρότεινα ενα STACKER πάντως εγω. Έχει μεγαλύτερους χώρους και είναι περισσότερο για moding ( αν ενδιαφέρεσαι), αλλίως πάρε Armor ή Gandalf τα οποία ειναι πιό "ετοιμα".
Κωστάκης Απρίλιος 2, 2006 Author #3 Απρίλιος 2, 2006 ενδιαφέρομαι για mod... το stacker ομοσ αν δεν κάνο λαθοσ βγαινει μονο σε ασημι... εγο θέλο μαυρο :banging:
demizz26 Απρίλιος 2, 2006 #4 Απρίλιος 2, 2006 Βγαίνει και σε μαύροhttp://www.pccasegear.com/prod2813.htm
Κωστάκης Απρίλιος 2, 2006 Author #5 Απρίλιος 2, 2006 ωχ ναι το χω δει.κοτσανα ειπα δηλαδη λετε να αναθεωρήσω ε?
demizz26 Απρίλιος 2, 2006 #6 Απρίλιος 2, 2006 Κατά την ταπεινή μου γνώμη το Stacker είναι από τα πιο πλήρη full tower κουτιά, αν και εμένα με τρελλαίνει και το αρκετά ακριβότερο Lian Li V2000
Κωστάκης Απρίλιος 2, 2006 Author #7 Απρίλιος 2, 2006 πολι λιτο μου φενεται... αν δεν εχει κ τα μπιχλιμπιδια του δεν λεει ποσο παει αυτο?
demizz26 Απρίλιος 2, 2006 #8 Απρίλιος 2, 2006 260 eshop. Αν το δεις απο κοντά (νομίζω το χει το hacshop ή/και το Infoworld στουρναρα) είναι τρομερή η ποιότητα κατασκευής του και οι εσωτερικοί του χώροι πραγματικά τεράστιοί.
GoriLLakoS Απρίλιος 2, 2006 #9 Απρίλιος 2, 2006 Το παλιο βγαινει και σε μαυρο αλλα δυσκολα θα το βρεις πια...ειναι κοντα στα 150 ευρω....ενω το stacker830(καινουριο) ειναι γυρω στα 280...αλλα μονο ασημι...
YDinopoulos Απρίλιος 3, 2006 #10 Απρίλιος 3, 2006 Επισης το Kandalf ειναι απο αλουμινιο, ενω το Armor δεν ειναι. Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το Kandalf, παρα το Stacker παντως. Ειναι καθαρα αντικειμενικο το θεμα. Και αυτο εχει αρκετα καλους χωρους. Μονο μειον ισως οτι δεν χωραει ενα ανετα ενα διπλο ψυγειο υδροψυξης. Εκτος κ αν κανεισ μοντίφα δικη σου μπροστα.
Grace Απρίλιος 3, 2006 #11 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 08:37] Επισης το Kandalf ειναι απο αλουμινιο, ενω το Armor δεν ειναι. Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το Kandalf, παρα το Stacker παντως. Ειναι καθαρα αντικειμενικο το θεμα. Και αυτο εχει αρκετα καλους χωρους. Μονο μειον ισως οτι δεν χωραει ενα ανετα ενα διπλο ψυγειο υδροψυξης. Εκτος κ αν κανεισ μοντίφα δικη σου μπροστα. Το Armor βγαίνει σε δύο εκδόσεις/χρώματα. Πρόχειρα, το ασημένιο είναι αλουμινίου και το μαύρο σιδερένιο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για το Kandalf. Το Stacker είναι ποιοτικώς ανώτερο (σημαντικά) ενώ τα κουτιά της Thermaltake πιο εμφανίσημα και προσφέρονται για modding. Στο Armor/Kandalf πάντως άνετα χωράει ως και τριπλό ψυγείο υδρόψυξης πλάτους ως 13 εκ, δηλαδή τα περισσότερα που κυκλοφορούν από επώνυμες εταιρίες στην αγορά, όρθιο στην πρόσοψη.Η επιλογή του case για εμένα είναι καθαρά θέμα γούστου. Όλα αυτά είναι πολύ καλά case, μένει να αποφασίσεις μόνο πιο σου αρέσει περισσότερο.
Κωστάκης Απρίλιος 3, 2006 Author #12 Απρίλιος 3, 2006 K εγώ νομίζω οτι το Kandalf είναι πολύ καλο εμφανισιακά το προτιμώ απο το armor απλώς κατέλη3α εκεί λόγο μικρότερου κόστους.όσο για το υλικό κατασκευής (λαμαρίνα/αλουμίνιο)δέν με απασχολεί.το μόνο που μετράει για μένα είναι η ποιότητα κατασκευής η οποία κατα την γνώμη μου είναι πανω κάτω ίδια σε κουτιά τέτοιας κλάσης ανε3αρτήτου εταιρίας κατασκευής
HellhammeR Απρίλιος 3, 2006 #13 Απρίλιος 3, 2006 Ok άμα έχεις καταλήξει στο Armor, λόγο τιμής, τότε πάρτο και θα σε ικανοποιήσει για τα λεφτά που θα δώσεις..
knight_77 Απρίλιος 3, 2006 #14 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης K εγώ νομίζω οτι το Kandalf είναι πολύ καλο εμφανισιακά το προτιμώ απο το armor απλώς κατέλη3α εκεί λόγο μικρότερου κόστους.όσο για το υλικό κατασκευής (λαμαρίνα/αλουμίνιο)δέν με απασχολεί.το μόνο που μετράει για μένα είναι η ποιότητα κατασκευής η οποία κατα την γνώμη μου είναι πανω κάτω ίδια σε κουτιά τέτοιας κλάσης ανε3αρτήτου εταιρίας κατασκευής Εχω το Armor και μπορω να σου πω οτι σε συγκριση με το Stacker ειναι λιγο χειροτερο απο αποψη ποιοτητας κατασκευης.Καλυτερα ειναι να δεις και τα δυο κουτια απο κοντα και να δεις ποιο σε καλυπτει καλυτερα
vpapanik Απρίλιος 3, 2006 #15 Απρίλιος 3, 2006 Εγω ψηφίζω Armor και λόγω τιμής και λόγω modding. ’λλωστε το στακερ θέλει έξτρα διάφανο παράθυρο για να δείξει ωραίο, αν είναι κλειστο τι modding να κανεις. Και θερμικά το Armor απο ότι φαίνεται παίζει πολυ καλά. Προτείνω ανεπιφύλακτα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.