Jump to content

Διαφορά kandalf - armor????????

Κωστάκης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα... έχω σκοπο σε λίγο καιρο να αλλά3ο το κουτί του υπολογιστή μου κ έχω καταλή3ει στο armor τής thermaltake.Η απορία μου είναιτί διαφορά υπάρχει μεταξύ armor και kandalf?μόνο η πρόσωψη αλλαζει!κάνω λάθος?και γιατί το ένα να έχει 140 και το άλλο 190???:unsure:

Ναι μόνο η πρόσοψη αλλάζει.. ολα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. Θα σου πρότεινα ενα STACKER πάντως εγω. Έχει μεγαλύτερους χώρους και είναι περισσότερο για moding ( αν ενδιαφέρεσαι), αλλίως πάρε Armor ή Gandalf τα οποία ειναι πιό "ετοιμα". :T:

Κατά την ταπεινή μου γνώμη το Stacker είναι από τα πιο πλήρη full tower κουτιά, αν και εμένα με τρελλαίνει και το αρκετά ακριβότερο Lian Li V2000

260 eshop. Αν το δεις απο κοντά (νομίζω το χει το hacshop ή/και το Infoworld στουρναρα) είναι τρομερή η ποιότητα κατασκευής του και οι εσωτερικοί του χώροι πραγματικά τεράστιοί.

Το παλιο βγαινει και σε μαυρο αλλα δυσκολα θα το βρεις πια...ειναι κοντα στα 150 ευρω....ενω το stacker830(καινουριο) ειναι γυρω στα 280...αλλα μονο ασημι...

Επισης το Kandalf ειναι απο αλουμινιο, ενω το Armor δεν ειναι. Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το Kandalf, παρα το Stacker παντως. Ειναι καθαρα αντικειμενικο το θεμα. Και αυτο εχει αρκετα καλους χωρους. Μονο μειον ισως οτι δεν χωραει ενα ανετα ενα διπλο ψυγειο υδροψυξης. Εκτος κ αν κανεισ μοντίφα δικη σου μπροστα.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 08:37]

Επισης το Kandalf ειναι απο αλουμινιο, ενω το Armor δεν ειναι. Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το Kandalf, παρα το Stacker παντως. Ειναι καθαρα αντικειμενικο το θεμα. Και αυτο εχει αρκετα καλους χωρους. Μονο μειον ισως οτι δεν χωραει ενα ανετα ενα διπλο ψυγειο υδροψυξης. Εκτος κ αν κανεισ μοντίφα δικη σου μπροστα.

Το Armor βγαίνει σε δύο εκδόσεις/χρώματα. Πρόχειρα, το ασημένιο είναι αλουμινίου και το μαύρο σιδερένιο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει για το Kandalf.

Το Stacker είναι ποιοτικώς ανώτερο (σημαντικά) ενώ τα κουτιά της Thermaltake πιο εμφανίσημα και προσφέρονται για modding. Στο Armor/Kandalf πάντως άνετα χωράει ως και τριπλό ψυγείο υδρόψυξης πλάτους ως 13 εκ, δηλαδή τα περισσότερα που κυκλοφορούν από επώνυμες εταιρίες στην αγορά, όρθιο στην πρόσοψη.

Η επιλογή του case για εμένα είναι καθαρά θέμα γούστου. Όλα αυτά είναι πολύ καλά case, μένει να αποφασίσεις μόνο πιο σου αρέσει περισσότερο.

K εγώ νομίζω οτι το Kandalf είναι πολύ καλο εμφανισιακά το προτιμώ απο το armor απλώς κατέλη3α εκεί λόγο μικρότερου κόστους.όσο για το υλικό κατασκευής (λαμαρίνα/αλουμίνιο)δέν με απασχολεί.το μόνο που μετράει για μένα είναι η ποιότητα κατασκευής η οποία κατα την γνώμη μου είναι πανω κάτω ίδια σε κουτιά τέτοιας κλάσης ανε3αρτήτου εταιρίας κατασκευής

Ok άμα έχεις καταλήξει στο Armor, λόγο τιμής, τότε πάρτο και θα σε ικανοποιήσει για τα λεφτά που θα δώσεις..:T:

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

K εγώ νομίζω οτι το Kandalf είναι πολύ καλο εμφανισιακά το προτιμώ απο το armor απλώς κατέλη3α εκεί λόγο μικρότερου κόστους.όσο για το υλικό κατασκευής (λαμαρίνα/αλουμίνιο)δέν με απασχολεί.το μόνο που μετράει για μένα είναι η ποιότητα κατασκευής η οποία κατα την γνώμη μου είναι πανω κάτω ίδια σε κουτιά τέτοιας κλάσης ανε3αρτήτου εταιρίας κατασκευής

Εχω το Armor και μπορω να σου πω οτι σε συγκριση με το Stacker ειναι λιγο χειροτερο απο αποψη ποιοτητας κατασκευης.Καλυτερα ειναι να δεις και τα δυο κουτια απο κοντα και να δεις ποιο σε καλυπτει καλυτερα;)

Εγω ψηφίζω Armor και λόγω τιμής και λόγω modding. ’λλωστε το στακερ θέλει έξτρα διάφανο παράθυρο για να δείξει ωραίο, αν είναι κλειστο τι modding να κανεις. Και θερμικά το Armor απο ότι φαίνεται παίζει πολυ καλά. Προτείνω ανεπιφύλακτα ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.