Jump to content

GoriLLakoS

Premium Members
  • Posts

    8.591
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

Everything posted by GoriLLakoS

  1. Coolermaster Silencio 650 Pure στα 59.90€. Η κανονική του τιμή ήταν 99.90€ και επάνω την οποία μπορείτε να δείτε και εδώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και ξεκίνησε από εδώ.
  2. GoriLLakoS

    Αντικαταστάτης του M silent pro 700

    Δεν πειράζει...μόλις έχασες ένα V750S Προλαβαίνεις πάντως να το γυρίσεις πίσω και να το αφήσεις και να το κάνεις
  3. GoriLLakoS

    Modding-Sites....!

    Λογικό είναι φίλε [MENTION=31891]bassplayer[/MENTION]. Έχουν περάσει και 10 χρόνια από το πρώτο post. Όπως και να'χει, διάβασα όλα τα post και έφτιαξα ένα post με ότι λειτουργεί ακόμα συν κάποια καινούρια. Εάν μπορείς κάποιος admin/mod να το βάλει στο πρώτο post μιας και εγώ δεν έχω κουμπάκι "Edit" :flower: Modding Sites: MILLION-DOLLAR-PC [MDPC] | the world's most beautiful computer systems SlackerXL - Custom Creations plexmod | Casemodding Virtual-Hideout.com αγγλοφωνη σελιδα modding PC-Max: Hardware News und Tests site με πολλες συμβουλες κ οδηγιες κατασκευης DCMM το γερμανικο πρωταθλημα case-modding Case-Modding Bilder-Galerie - Case-Gallery.de gallery με 100αδες case mods Envador.com | Innovative concept cases μερικα καλοmoddαρισμενα cases www.case-modder.de site με πολλες συμβουλες κ οδηγιες κατασκευης www.maxx-mod.de modding-new & case gallery www.earthlcd.com Τα παντα για οθονες[lcd+touch Screens-Kits-Accesories-Controllers] mini-itx.com - projects αρκετα ωραια projects moddingtech case modding,tuning,electronics Mods4you.de - Hardware Testberichte online how's to αλα γερμανικα [ ModdingPower.de ] - All About Case-Modding γερμανικη σελιδα modding GideonTech.com Case Modification - articles,case gallery,forums *** Case-Mod FAQ *** Updated Rules 5/13/06 - [H]ard|Forum TBCS Community Forums the ultimate case mod site OCC Case Gallery - Overclockers Club huge case gallery BlueSmoke - Case Mod Gallery #1 725x16 case mods...still counting Gtek-computerdesign Καταστήματα: E22 - Welcome to our website! FrozenCPU.com | 1.877.243.8266 | World's Largest Selection of PC Modification Supplies on-line shop με μεγαλη ποικιλια Overclockers UK - Computer components, hardware & gaming PC on-line shop με μεγαλη ποικιλια+forums Kustom - Gaming | Modding | Lifestyle Caseking.de - Hardware Shop, Gamer PCs, PC-Geh UV lighting, UV Reactive, UV Fluorescent and Glow in the Dark products for UV Special Effect, Industry, Healthcare and Police applications PC Case Mods Store MountainMods.com - Custom Computer Cases and Accessories Home Xoxide.com - Custom ATX Computer Cases, PC Mods, Computer Case mods, and Modded PC Cases αμερικανικο on-line shop Case Mod Modded Computer Cases Modified PC Case Customized Cases Modding Computer Modding- Directron αμερικανικο on-line shop FrozenCPU.com | 1.877.243.8266 | World's Largest Selection of PC Modification Supplies αμερικανικο on-line shop Wasserk γερμανικο on-line shop OC-Card.de - Der Online Shop für Wasserkühlungen, Casemodding und PC-Zubehör - Herzlich willkommen! γερμανικο on-line shop Chillblast - UK's Most Awarded Custom Gaming PC Builder on-line shop με αρκετα καλα πραγματα
  4. GoriLLakoS

    Αντικαταστάτης του M silent pro 700

    Εάν θέλεις άλλο τροφοδοτικό CoolerMaster(καινούρια σειρά, επειδή τα Silent Pro M έχουν καταργηθεί) μπορείς να στείλεις πμ στην Cooler Master Hellas εδώ pm και θα στο αλλάξουν αυτοί με άλλο - εφόσον είναι ακόμα στην εγγύηση, δείχνοντάς τους την απόδειξη - και χωρίς χρέωση (μεταφορικά) αφού το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει πλέον Cooler Master.
  5. Κοντά στα Χριστούγεννα, ας πούμε το παλιό Trigger (Red & Brown), ας πούμε κοντά στα 90€.
  6. GoriLLakoS

    TEC-WC cooling εν έτη 2014

    Εγώ νομίζω πως δεν αξίζει να ασχοληθείς με TEC. Αρχικά θα πρέπει η υδρόψυξη να ψύξει εκτός από τα Watt του CPU/GPU και των TEC. Κατα δεύτερον εάν δεν θέλεις να υπολειτουργεί το TEC θα πρέπει να βρείς τροφοδοτικό 24V με πολλά Α και έχω την εντυπωση πως τα καλά κοστίζουν αρκετά. Τρίτον, μήμως χρειαστείς και λίγο μόνωση για να μην έχεις υγροποίηση λόγω μεγάλης διαφοράς με την εξωτερική θερμοκρασία? Εγώ θα έμενα με την υδρόψυξη σου πάντως που με 4πλο ψυγείο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Εάν θέλεις να πειραματιστείς go for it! Για Coldplates δίνεις διαστάσεις σε ένα μηχανουργείο και στις κάνουν!
  7. GoriLLakoS

    Εκτίμηση τιμής Κουτιού

    Μεταχειρισμένο, χωρίς εγγύηση ή τυχόν extras που λές...εάν θέλεις πραγματικά να το πουλήσεις ξεκίνα με ένα κούρεμα της τάξης του 50% απ'οτι έχει καινούριο. Αυτή είναι η δική μου άποψη φυσικά....! Οι περισσότεροι το βάζουν 50€ κάτω απο καινούριο και περιμένουν κανα 6μηνο να το δώσουν (ίσως και 2 6μηνα λόγω της φύσης του συγκεκριμένουν προϊόντος...και τελικά το δίνουν 350€ μετά από πολλά παζάρια και εκνευρισμό επειδή δεν φευγει). Το θέμα έιναι εάν εσύ μπορεις να περιμένεις τόσο και θέλεις να βγάλεις και το τελευταιο cent από αυτό ή εάν θέλεις πραγματικά να μην το βλέπεις μπροστά σου. Εγώ σου λέω 50% επειδή εμπλέκονται μεγάλα τροφοδοτικά που σε περίπτωση που πάθουν κάτι, ο αγοραστής απλά τα έχει και τα κοιτάει. Το κουτί έιναι κουτί, εάν δεν έχει χτυπήματα, είναι οκ.
  8. Όχι και ομορφούλι αυτό το πράγμα
  9. Επί εποχής 2005-2006 χρησιμοποιούσα το Atlantis. Ήταν οκ. 2007-2012 το SAP όμως πλήρως παραμετροποιημένο. Κορυφαίο και άμεσο. Από το 2013 χρηασιμοποιώ το Xline της ALtec που έδωσε link απο πάνω ο φίλτατος. Είναι πολύ ok, αρκεί να ζητήσεις να στο φτιάξουν όπως ακριβώς επιθυμείς. Τα βασικά πράγματα που ζητάς τα κάνουν όλα. Μετά έιναι θέμα πόσο μάγκας είναι αυτός που θα το φέρει στα μέτρα σου. Από το εξωτερικό ακούω πως αυτό εδώ είναι ότι πιο flexible υπάρχει mention Software GmbH αλλά δεν ξέρω εάν οπι τύποι το έχουν και στα αγγλικά (ή ίσως ελληνικά που θα το θέλεις). Όσον αφορά το SAP μάλλον είναι το πιο ακριβό. Το ίδιο και οι προγραμματιστές του. Το Xline που έχω τώρα, είναι πολύ έυκολη και απλή η επικοινωνία και τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά και δεν κολλάνε πουθενά.
  10. GoriLLakoS

    Modular cables για Seasonic

    Σπίτι έχω κάτι spare καλώδια από τροφοδοτικά Cooler Master. Πιο συγκεκριμένα έχω από την παλιά σειρά M και από την καινούρια V. Εάν τα ψάξεις και νομίζεις πως κάτι σου κάνει, μπορώ να σου στείλω. Στείλε μου ένα πμ απλά για να σε θυμηθώ και να σου πω τι έχω.
  11. Οι διακόπτες έιναι αυτοί...αλλά δεν έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καινούριοι και θα κυκλοφορήσουν ή κυκλοφορούν προσφάτως..
  12. GoriLLakoS

    SEO για ιστοσελίδα

    WordPress.com — Ξεκινήστε δωρεάν blog εδώ και με την μία ξεπέρασες τα πάντα που έχουν να κάνουν με επιπρόσθετο SEO σε άλλες πλατφόρμες. Αλλά το θέμα είναι τι είδους σελίδα θέλει να κάνει ο φίλος σου. Για χαβαλέ? Κατάστημα? Forum? Κάτι άλλο? Γενικά το SEO έιναι κάτι που θέλει συνέχεια διάβασμα και συνέχεια αλλάζει. Υπάρχουν κάποιοι "κανόνες" αλλά αυτοί έιναι βασικοί και επειδή σχεδόν όλοι τους τηρούν, δεν αλλάζει κάτι. Εάν θέλει να ασχοληθεί στα σοβαρά θα πρέπει να έιναι 24/7 πάνω από ένα white paper της Google και να διαβάζει και κάθε φορά που αλλάζει κάτι να αλλάζει όλη την σελίδα. Όρεξη να έχει και ώρα να τρώγεται...
  13. Έχει δοκιμάσει κανείς μηχανικούς διακόπτες από OMRON? Δεν ξέρω εάν κάποια πληκτρολόγια τους έχουν γι'αυτό και ρωτάω. Βγαίνουν σε διάφορα χρώμματα όπως μαύροι, άσπροι και κόκκινοι. Οι άσπροι είναι διάφανοι ουσιαστικά και βγαίνουν με LED ενώ οι άλλοι δύο όχι. ΟΛΟΙ όμως έχουν actuation force 55g. Συνήθως αυτά τα keyboards ζυγίζουν 930g και είναι κατασκευασμένα από ABS ενω η κάτω πλευρά τους έχει Iron Sheet(λείο). Τέλος, τελική τιμή πρέπει να παίζουν από 19.90€ έως και 29.90€
  14. GoriLLakoS

    Z97 mobo

    Οι μητρικές με Z97 θα είναι στα καταστήματα από τις 11 Μαίου. Οι νέοι επεξεργαστές από 2-3 Ιουνίου. Παρ'όλα αυτά και τα 2 είναι refresh, πράγμα που σημαίνει πως....δεν θα δείς τεράστιες αλλαγές...παραμόνο πολύ πολύ μικρές. Στα CPU για την ακρίβεια δεν θα δείς καμία ουσιαστική αλλαγή πέρα από έναν πολλαπλασιαστή παραπάνω. Στις μητρικές, όσον αφορά τις επιδόσεις μην περιμένεις καμιά άνοδο, στα χαρακτηριστικά θα δείς κάτι σε στύλ M.2 Ultra και Sata Express θύρες. Εγώ στην θέση σου θα κοιτούσα αγγελίες για Z87 με υπόλοιπο εγγύησης Εάν επιμένεις για καινούρια Z97 μιας και έφαγες τον γάϊδαρο, όλες οι Z87 θα αντικατασταθούν από νέες Z87 με ανάλογες τιμές. Περίμενε την 11η Μαίου ASUS, Gigabyte, MSI, ASRock θα έχουν όλες υλοποιήσεις πολύ πολύ καλές.
  15. GoriLLakoS

    Καλή Motherboard

    My bad. Το διατύπωσα λάθος γιατι έχω στο μυαλό μου πάντα τον παλιό τρόπο overclocking με το efficiency και τα 1002 settings που πρέπει να αλλάζεις, τους εξωτικούς τρόπους ψύξης, το μεράκι και την προσωπική ενασχόληση με το σπορ. Τελευταία δεν χρειάζονται όμως όλα αυτά. Ανεβάζεις τον πολλαπλασιαστή και έγινες overclocker! Και απ'ότι φαίνεται ο φίλτατος Thread Starter δεν έχει ιδέα τι έιναι το OC, απλά θέλει να το κάνει, επειδή του είπανε πως κάνει καλό στο PC. Για το τροφοδοτικό το έγραψα από την οπτική γωνία του να μην έχει τίποτα χάλια και κάνει μπαμ. Όχι τόσο για τα watt. Φίλε [MENTION=32323]gildamesh[/MENTION], το OC δεν κάνει καλό στο PC, ίσως αμελητέο κακό γιατι μειώνει την διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αύριο θα σου χαλάσει. Το κάνεις για να τρέχουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές σου ή το κάνεις από μεράκι επειδή το γουστάρεις. Εάν θέλεις να κάνεις το πρώτο, ανέβασε το multiplier στο BIOS και άφησε το. Εάν κάνεις το 2ο, κάτσε ψάξου και διάβασε στο google άρθρα για όλα σου τα εξαρτήματα.
  16. Επειδή μου κίνησες την περιέργεια με τα Turbo-X που έγραψες 50-52% μπήκα στο site τους και είδα πως ξεκινάνε από 65%. Μετά όντως υπάρχουν τα Passive με 70%, τα 80% efficient χωρίς certification για να γλιτώσουν τα χρήμματα και μετά πάμε στα 80+ Bronze και όσο πάει ανεβαίνει. Επειδή πιο πρίν έγραψα πως είναι μόδα τα 80 Plus...εννοούσα πως ο κόσμος απλά αρέσκετε στο να ακούει για τα ποσοστά επί τις % και να αγοράζει...και το ίδιο μου ήρθε στο μυαλό με αυτό που έγραψες και έχω κάνει bold. Από εδώ Παρ'όλα αυτά...o Μ.O των συστημάτων καταναλώνουν σε idle 20-50W (και πολλά ίσως λέω), πράγμα που σημαίνει πως τα τροφοδοτικά καταναλώνουν τη μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής τους να μην δουλευουν στο 20-100% που είναι και rated και πράγμα που σημαίνει πως ο κόσμος αγοράζει αχρειάστη δύναμη! Όταν λές 24/7 εννοέις κάτι αντίστοιχο με το να κατεβάζεις ταινίες ας πούμε...και όχι να πάιζει παιχνίδια 24/7 ή να κάνει κάτι άλλο σοβαρό ε? Όπως και να έχει...ακόμα και τις διαφορές των ποσοστών να βάλεις και να τις πολλαπλασιάσεις, θα δεις πως η διαφορά σε λογαριασμό της ΔΕΗ είναι πολύ μικρή! Εάν σκέφτεσαι να κερδίσεις αυτά τα χρήμματα από τα PC, καλύτερα να μην πας για καφέ 5 φορές τον χρόνο ή να μην παίρνεις το αμάξι σου για κοντινές διαδρομές από το να κάνεις οικονομία από το PC σου. Και με όλα τα παραπάνω κατανοέις γιατί υπάρχουν εδώ και χρόνια και πουλάνε πιο πολύ απ'όλα τα τροφοδοτικά που λένε 500W και έχουν πραγματικά 200/230/250W. Γιατι παραπάνω δύναμη είναι αχρειάστη αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Όλοι τα κράζουν, όλοι τα έχουν. PS. Με το σκεπτικό σου για τα 10€ παραπάνω, μπορουμε να φτάσουμε στα 500€ τροφοδοτικό εάν θέλει. Θα προσθέτουμε συνέχεια 10€ και θα βρίσκουμε το πιο συμφέρον. Σημασία δεν έχει τόσο πολύ το 80+, όσο η ποιότητα. Το ότι κάτι έχει γίνει 80+ Certifdied (δηλαδή το δείγμα που είχε πάει για να μετρηθεί) δεν σημαίνει ότι και τα της σειράς θα έιναι το ίδιο ποιοτικά!
  17. Φίλε Γιάννη μπορείς να μας πείς ένα ένα τα κομμάτια του υπολογιστή σου? Λογικά για να σου έχει καεί 2 φορές κάποιο βραχυκύκλώμα θα γίνεται. Εάν δεν παίζουν φράγκα, μια τίμια λύση είναι αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/312449/Deer-500W-DR-8500BTX.html Εάν μπορεις να διαθέσεις λίγα παραπάνω, καλό θα ήταν, και μπορεις να κοιτάξεις από εδώ E-SHOP.GR: μετά το τρίτο. [MENTION=559]vagsk[/MENTION] νομίζω πως το efficiency έχει παρεξηγηθεί λιγάκι - έχει γίνει μόδα εάν προτιμάς - και αρκετοί αγοράζουν βάση αυτού. Από μόνο του το 80+ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Just Saying.
  18. GoriLLakoS

    Καλή Motherboard

    Εκτός από τις επιδόσεις που δεν θα δεί καμία διαφορά απο PCIe 2.0 σε 3.0 ή αντίστροφα το θέμα είναι πολύ απλό. Εάν βάλει IvyB θα μπορεί να έχει PCIe 3.0 και εάν βάλει SandyB θα έχει PCIe 2.0. Αυτόματα όλα γίνονται από την μητρική! Φίλε, όπως σου λένε και όλοι οι απο πάνω ψάξε για Z68 ή για Z77. Ότι θέλεις και ότι βρείς φθηνότερο σε αγγελία πάρε αρκεί να έχει το γραμματάκι Z και όχι το H. Για να κάνεις Overclock θα πρέπει να έχεις και κάπως αξιόλογες μνημουλες και τροφοδοτικό! Τι μοντέλα έχεις σε αυτά τα δύο?
  19. Αμελητέα η Gigabyte πιο γρήγορη....έχει και περισσότερους ανεμιστήρες. Από τα 300€ ξεκινάνε και οι δύο στο skroutz. Εγγύηση και οι 2 έχουν 3 χρόνια. Πάρε όποια σ'αρέσει περισσότερο στο μάτι σου! Ίδιες είναι
  20. GoriLLakoS

    RMA κάρτας γραφικών από Msystems

    Αυτό το κάνεις εάν είσαι επαγγελματίας γενικά στην νοοτροπία σου. Και έχει διαφορά από το έιμαι επαγγελματίας επειδή έχω ΑΦΜ και εταιρία....
  21. GoriLLakoS

    RMA κάρτας γραφικών από Msystems

    Το θέμα έχει ξεφύγει γενικά αλλά και ειδικά και τώρα η συζήτηση έχει φτάσει στο να αναλύουμε τις αναλύσεις των αναλύσεων και να φτιάχνουμε φανταστικά σενάρια. Εγώ επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, και ο ιδιοκτήτης της Msystems έιναι φίλος μου και τα παιδιά που δουλεύουν μέσα τα γνωρίζω και ο τεχνικός δεν είναι καθόλου εριστικός...ίσα ίσα που έιναι καλό παιδί θα προσπαθήσω να είμαι δίκαιος και να γράψω πως μου φαίνεται αυτό το ποστ από την δική μου οπτική γωνία. Εκτός από αυτό, επειδή διαβάζω πολύ παραφιλολογία θέλω να σας γράψω πώς όπως ο πελάτης αναλαμβάνει με δικά του έξοδα να στείλει κάτι πίσω στο κατάστημα, έτσι αναλαμβάνει και το κατάστημα να στείλει με δικά του έξοδα πίσω στον προμηθευτή και έτσι και ο προμηθευτής να στείλει κάτι στον κατασκευαστή και πάει λέγοντας. Ο κάθε ένας στην πυραμίδα είναι πελάτης του επόμενου, συνεπώς καταλαβαίνετε πως όπως κάποιος μπορει να απαιτεί ή να κρίνει αυτόν από τον οποίο αγόρασε κάτι να του καλύψει τα μεταφορικά ή να του κάνει αντικατάσταση ή ότι άλλο μπορει να φανταστεί κανείς, έτσι μπορεί να κάνει και ο επόμενος από αυτόν στον επόμενο του. Προς Θεού, οι διαδικασίες δεν είναι παντού οι ίδιες, αλλά έτσι ο καθένας μπορεί να ξεχωρίσει τον καλό από τον μέτριο και τον κακό και γι'αυτό έχουμε ελέυθερη αγορά και ο καθένας μπορεί να διαλέξει να δώσει τα χρήμματα του σε όποιον κατασκευαστή>προμηθευτή>κατάστημα θέλει και έτσι βγαίνουν και τα ονόματα. Από την άλλη, επειδή τα προϊόντα απαξιώνονται ταχύτατατα και η τεχνολογία καλπάζει με γοργούς ρυθμούς και κάπου διάβασα πως τα "3 χρόνια σημαίνει 3 χρόνια" θέλω να μοιραστώ μαζί σας πως ξεκινώντας ανάποδα αυτή την φορά οι κατασκευαστές προς τους προμηθευτές ή τα καταστήματα αλλάζουν την πίστωσή του προϊόντος ανα χρόνο σε περίπτωση που χαλάσει. Παράδειγμα: Gigabyte 660Ti εάν χαλάσει τον πρώτο χρόνο, 100% πιστωτικό ή αλλαγή (ότι συμφωνία έχει κάνει ο καθένας τελος πάντων) Gigabyte 660Ti εάν χαλάσει τον δυτερο χρόνο, 80% πιστωτικό ή αλλαγή με αντίστοιχο προϊόν Gigabyte 660Ti εάν χαλάσει τον τρίτο χρόνο, 60% πιστωτικό ή αλλαγή με αντίστοιχο προϊόν. Τα ποσοστά είναι στο περίπου αλλά δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και αφορά κυρίως προϊόντα που απαξιώνονται γρήγορα όπως πχ μητρικές, κάρτες γραφικών κτλ. Θα μου πείτε δεν σας νοιάζει, αλλά εγώ το έγραψα απλά για να υπάρχει και να κατανοήσετε γιατί πέφτουν οι τιμές και γιατί του χρόνου μπορεί να σας καλύψουν με την πχ 860 Ti η οποία θα έχει 50€ αλλά παρόμοιες ή καλύτερες επιδόσεις από την 660 Ti η οποία πριν 2 χρόνια είχε 150€. Όσον αφορά τα καταστήματα του εξωτερικού, και εκεί τα ίδια συμβαίνουν ή μπορεί να συμβούν. Μην νομίζετε πως εδώ όλοι τρομπάρουν και θέλουν να εκμεταλευτούν τον πελάτη και εκεί είναι όλοι 110% σωστοί και όταν αγοράσει κάτι ο πελάτης τους στέλνουν λουλούδια και σοκολατάκια στο σπίτι. Κάτι σχόλια που διαβάζω σχετικά με αυτό έιναι το λιγότερο ιδανικά γραμμένα και βγαλμένα από την παραμυθένια πλευρά του μυαλού του καθενός. Τελείωσα με την μεγάλη και για πολλούς αδιάφορη εισαγωγή και θα μπώ στο θέμα. Πρώτα απ'όλα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Είτε έχει αγοράσει πινέζα είτε καράβι. Έχει πάντα δίκιο όμως χωρίς να προκαλεί την τύχη του. Θα σου γράψω παρακάτω γιατι το γράφω εγώ. Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί τι άνθρωπος έιναι ο καθένας αλλά συνήθως φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρονται. Εγώ ήμουν PM σε μεγάλο κατάστημα πληροφορικής για 5 χρόνια και όταν έκανα RMA σε κατάστημα που δεν με ήξεραν, περίμενα όλες οι διαδικασίες να γίνουν όπως έπρεπε. Άλλωτε γίνοταν άμεσα, άλλωτε normal και άλλωτε καθυστερούσαν. [MENTION=5325]Zenor[/MENTION], εγώ από διάφορες εκφράσεις και γεγονότα νομίζω πως το όλο θέμα έγινε από αντίδραση και επειδή βλέπω πως αναλύονται τα πάντα με λεπτομέριες εντόπισα και εγω μερικά αμφιλεγόμενα πράγματα. Post #1 Αρχικά είδα το video σου και εκτός απο τον θόρυβο, το πρόβλημα του ανεμιστήρα μπορεί να οφείλετε σε άλλα πράγματα και όχι στο ρουλεμάν του ανεμιστήρα όπως πχ στην τάση του τροφοδοτικού. Κατα δευτερον, αφού επι πολλά ποστ υποστηρίζεις πως δεν στην φτιάξανε και στην στείλανε έτσι πίσω και την ξαναέστειλες πίσω.... Στο post#67 εδώ γράφεις αυτό Εστίασε στα bold. Τελικά στην στείλανε πάλι χαλασμένη ή έπαιζε σωστά για λίγο και ίσως έπαιζε και σε αυτούς σωστά και στον προμηθευτή τους και είχαν το δίκιο με το μέρος τους σε αυτό το κομμάτι και σου έλεγαν αλήθεια αλλά εσύ βιάστηκες να κατηγορήσεις ή μπερδέυτηκες? Κατά 2ον, στο video στο πρώτο ποστ δεν βλέπω πουθενά το χέρι σου, εδώ γράφεις για το χέρι σου. Κατα 3ον ίσως η κάρτα ήταν τόσο κρύα που ο ανεμιστήρας δεχόταν πολύ λίγη τάση και έκανε αυτά τα κομπιάσματα γιατί ήταν στο όριο της θερμοκρασίας που έπρεπε να ξεκινήσει ή να σταματήσει και δεν ήξερε τι να κάνει (Cool n Quiet AMD καταστάσεις). Όπως και να έχει η κατάσταση...η αρχική σου ιδέα αλλάζει λίγο λίγο ανα ποστ και μου κάνει ως ασάφεια. Το ότι με το χέρι σου γυρίζεις το Fan δεν έχει να κάνει εάν το χρησιμοποιείς ως point. Δηλαδή εάν πάρεις μίξερ και γυρίζεις με το χέρι σου τα δύο πηρούνια που έχει και το ένα γυρίζει πιο αργά σημαίνει πως είναι point για να το αλλάξεις? Εάν ήταν έτσι, θα έφτιαχνες το κεικ σου γυρνώντας τα πηρούνια με τα χέρια σου (κάνω και λίγο humor). Σύμφωνα λοιπόν με το παραπάνω, πως παρέλαβες τελικά την κάρτα και έπαιζε σωστά για λίγο, εάν θέλεις να το πιάσουμε βάση των 14 ημερών του νόμου, είναι καλυμμένοι και στις 2 αποστολές σου. Συνεχίζω: Post #11 Το ρήμα "ενημέρωσα" δεν μου κολλάει σε αυτό το ποστ. Το ρήμα "απείλησα" ή "προειδοποίησα" μου κολλάει. Δηλαδή τους είπες "Εάν δεν γίνει αυτό που θέλω, δηλαδή άμεση αντικατάσταση επειδή έχω δικιο θα σας καταγγείλω και θα σας κάνω ρεζίλι στα forums? Ξέρω γώ...πελάτης είσαι...έχεις πάντα δίκιο όπως έγραψα πιο πάνω....αλλά εντάξει...αυτό δεν σου δίνει και το δικαίωμα να κάνεις τέτοιου είδους "προειδοποιήσεις". Το ότι είσαι γραμμένος σε forums δεν σου δίνει "μεγαλύτερο ανδρισμό" ούτε θα έπρεπε να το χρησιμοποιείς ως μέτρο πίεσης. Τουλάχιστον με το δικό μου μυαλό και νοοτροπία. Και δεν νομίζω να ολοκληρώθηκε η διαδικασία επειδή τους είπες αυτό, ούτε επειδή τους είπες για την καταγγελία. Και εν τέλει, προσφέρθηκαν να σου δώσουν άλλη κάρτα να δουλέψεις - χωρίς να έχουν περάσει οι 14 ημέρες - αλλά αρχικά αυτοί αρνήθηκαν και μετά εσύ αρνήθηκες? Μπερδέυομαι...μπερδέυομαι... ================ Σε γενικές γραμμές το story είναι ότι πήγες μια κάρτα για RMA που έλεγες πως ήταν χαλασμένη (που οι τρόποι που λές ότι την δοκίμασες δεν είναι σαφής κατα την προσωπική μου άποψη), την πήρες πίσω και ήταν οκ (για όσο ήταν), αλλά ξαναβρήκες το ίδιο πρόβλημα και την ξαναέστειλες. Ενδιάμεσα έριξες και μερικές απειλές για να κάνεις την δουλειά σου πιο γρήγορα...παρ'όλα αυτά δεν σου κάναν το χατήρι για άμεση αντικατάσταση αλλά εν τέλη (στην ώρα τους πάλι σε λιγότερο από 14 ημέρες) σου στείλανε καλύτερο μοντέλο χωρίς να σε χρεώσουν και σου πρόσφεραν και κάποιο δώρο (που δεν έχει σημασία που το βρήκαν, αλλά έχει σημασία πως στο πρότειναν) αλλά δεν δέχτηκες. Δηλαδή με ακόμα λιγότερες λέξεις, έκανες την δουλειά σου αλλά αργήσανε και εσύ τσαντίστηκες. ================= Το θέμα το έκανες αλλά δεν βρήκες ανταπόκριση και ποστ με ποστ μαλακώνεις και αλλάζεις τα πράγματα και (προσωπικά μου) δημιουργείς όλες τις παραπάνω εντυπώσεις που σου έγραψα. Αντικειμενικά νομίζω πως το ποστ σου αποτελεί θετική κιόλας διαφήμιση στο Msystems και θα μπορουσες αφού απλά ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας να το έγραφες πιο απλά και όχι κατηγορηματικά όπως τώρα...αλλά ο καθένας έχει το στυλ του θα μου πείς και θα έχεις και δίκιο. Εάν τσαντίστηκες με την καθυστέρηση...και εγώ θα τσαντιζόμουν αλλά οι ημερομηνίες δείχνουν πως ήταν οκ το κατάστημα. Εάν τσαντίστηκες με κάτι άλλο, δεν νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου. Και διαφωνώ κάθετα με την επικληση σε φορουμ και καταγγελίες. Οι καταγγελίες είναι για μετά το όλο πάρε δώσε εάν δεν σε καλύψουν (που δεν είχαν αυτή την πρόθεση) και η χρήση και η δύναμη των φορουμ δεν είναι αυτή που παρουσίασες. Sorry για το μεγάλο post :kiss3:
  22. Ναι φυσικά! Corsair Raptor K40 Gaming Keyboard, USB, UK (CH-9000051-UK) Preisvergleich | Geizhals EU Corsair είναι τα K40:fun:
  23. Αυτά τα testers είναι αρρωστημένα αλλά σωστά Στο πρώτο ειδικά βάζεις και τα πόδια σου επάνω και δοκιμάζεις! JFYI Σε λίγο καιρό η Cherry θα βρεί μπροστά της ανταγωνιστή! Ελπίζω μόνο η ποιότητα να είναι εφάμιλλη και να δούμε και τίποτα καινούριο. . .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.