vazelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2006 Παιδια σημερα ενας φιλος με πηρε τηλεφωνο να με ρωτησει γιατι το Νero (το 7 εχει αν θυμαμαι καλα) δεν του δινει ταχυτητες ΚΑΤΩ απο 4x (2x και 1x) για να γραφει DVD!!!Στην αρχη με παραξενεψε η ερωτηση αλλα μολις γυρισα σπιτι ειδα οτι και το δικο μου Νero δεν δινει αυτες τις ταχυτητες!!!Ξερει κανεις γιατι???Εγω δεν ειχα αναρωτηθει μεχρι σημερα!!!
SirGeorge Απρίλιος 13, 2006 #2 Απρίλιος 13, 2006 Παίζουν ρόλο τόσο τα δισκάκια που χρησιμοποιείς αν είναι DVD+R, DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW κτλ. τόσο και το drive αυτό καθ'αυτό. Δλδ. είναι θέμα μερικής ασυμβατότητας μεταξύ των 2. Επίσης παίζει ρόλο και τι μάρκα είναι τα δισκάκια.
vazelos Απρίλιος 13, 2006 Author #3 Απρίλιος 13, 2006 Δισκακια το σκεφτηκα κι εγω και του το ειπα αλλα δεν εγινε τιποτα...Τωρα για το drive ο φιλος μου εχει το PIONEER 110D και εγω το NEC 3550 δεν δουλευει σε κανενα απο τα δυο
SirGeorge Απρίλιος 13, 2006 #4 Απρίλιος 13, 2006 Δοκίμασε σε διαφορετικά drive το ίδιο δισκάκι, και πρόσεχε να έχει σήμανση 8Χ ταχύτητα εγγραφής, άμα είναι καλής μάρκας το δισκάκι σε κάποιο drive θα παίξει στην προβλεπόμενη ταχύτητα.
pigassos19 Απρίλιος 14, 2006 #5 Απρίλιος 14, 2006 Δε χρειαζεται να γραφει 1χ ή 2χ απλα πες του στην ταχυτητα εγγραφης να βαλει maximum και μετα αυτοματα θα διαλεξει την ταχυτητα που μπορει να αντιγραψει το αντιγραφικο του!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.