Jump to content



Thermaltake rocket.....προβλημα???


labros_b

Recommended Posts

Γεια σας παιδια..... Προσφατα αγορασα συστημα υδροψυξης! Το rocket της thermaltake ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650498 ) ... Αρχικα, μολις ανοιγω το pc η θερμοκρασια της cpu (P4 - 3.6GHZ) ειναι περιπου 40*C! Μετα απο καποια ωρα λειτουργιας η θερμοκρασια φτανει 55*C αν απλα ειναι ανοιχτος και ειμαι πχ στο net (δλδ οταν δεν χρησιμοποιω ιδιαιτερα τον επεξεργαστη)) με κανενα virus scan φτανει και και 60-63 *C... Αν χρησιμοποιησω δλδ καποιο "βαρυ" προγραμμα ή παιχνιδι η θερμοκρασια θα ανεβει αρκετα ψιλοτερα!

Με λιγα λογια η θερμοκρασια ειναι παρομoια με αυτην που ειχα με το ανεμιστηρακι της cpu....

Ειναι λογικο??? (Για υγρο χρησιμοποιω απιονισμενο νερο)

Link to comment
Share on other sites

βγαλε το μπλοκ του επεξεργαστη.

δες την παστα εαν ειναι σωστα τοποθετημενη.

στην αναγκη εαν δεν βαριεσαι περνα ενα λεπτο καινουριο στρωμα.

κουμπωσε το μπλοκ προσεκτικα.εαν μας δωσεις και μια φωτογραφια απο το συστημα σου θα βοηθουσε να βρουμε μηπως φταιει κατι αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Του ξαναεβαλα την παστα κ δεν αλλαξε κατι... Βασικα αν καποιος εχει το ιδιο συστημα υδροψυξης ας μου στειλει τις θερμοκρασιες που εχει κ σε τι συστημα.... Εντομεταξει εχω αλλαξει κ διαφορες θεσεις σε αντλια και εξωτερικο μερος (τωρα εχω αυτη που προτεινει το manual) αλλα δεν αλλαξε κατι πρως το καλυτερο!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Μήπως δεν μπορεί να αποβάλει αυτή το θερμικό φορτίο???

Δοκίμασε να Βάλης ένα φανακι να φυσάει την στήλη να δεις αν θα έχεις καμιά μείωση θερμοκρασίας

i double that...

μηπως στη θεση που εχεις το ψυγειο δεν κρυωνει?

οταν βλεπεις 50αρες και 60αρες το νερο θα πρεπει να ζεματαει αν ολα λειτουργουν κανονικα...πιασε το ψυγειο και πες μας...αν εχεις καναν ανεμιστηρα βαλτον να ριχνει πανω στον δονητη...λογικα αυτο θα φταιει...δεν αποβαλεται σωστα η θερμοτητα απο το ψυγειο...

Link to comment
Share on other sites

Στο δονητη.... LOL :D Το ψυγειο ειναι αρκετα ζεστο οταν πιανει αυτες τις θερμοκρασιες.... Λογικο ειναι!! Θα το δοκιμασω αν και 8α ηθελα να αποφυγω το ανεμιστηρακι διοτι διαλεξα αυτο το set υδροψυξης ακριβως διοτι δεν ειχε ανεμιστηρα=(λιγοτερος θορυβος).... Thanx!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.