Makis Hourdakis Μάϊος 9, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Το οτι κολλάει μια φορά το μήνα δεν οφείλεται σε θερμοκρασία. Διορθώνεται απ'όσο θυμάμαι... Πρέπει να έχει κάποια σχετική αναφορά στο ADSLgr. Για το 9106 τουλάχιστον. Πάντως εγώ μια φορά που το έπιασα (το 9106) χλιαρό μου φάνηκε... Σε σχέση ειδικά με το Zyxel 650r33 που είχα πριν και με το netmod είναι παγάκι. Τώρα αν το έπιασα σε στιγμή που ήταν έτσι κι αλλιώς χλιαρό δεν ξέρω... Πάντως στο ZyXEL σκεφτόμουνα κι εγώ πολύ σοβαρά να βάλω ψυχτράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Παιδιά..εγώ σήμερα άνοιξα το ZyXel όσο δούλευε..(εκλεινε 1 μηνα ανοιχτο σμρ)και δεν πίστευα σε αυτό που έπιανα...τρελές θερμοκρασίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Αρα ψυχτρακια μνημης πανω στα ολοκληρωμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Πήγα και πήρα κάτι της CM..με 4,70 απο το extreme...τα έχωσα και είναι just... Τώρα να δώ καμιά βελτίωση στις ταχύτητες...λολ...φυσικά και δεν περιμένω... Απλά όσο πιο κρύο δουλεύει...τόσο μεγαλύτερο χρόνο ζωής θα έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Μάϊος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 ναι αυτο ειναι αληθεια περι διαρκεια ζωης!εγω το ειχα το ρουτερακι του ειχα εναν 12αρι απο κατω αλλα και παλι το προβλημα συνεχιζοταν οχι τοσο αισθητα μεν αλλα παρεμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 9, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2006 Και γενικότερα και σε θέμα ταχύτητας (θεωρητικά τουλάχιστον) στα ηλεκτρονικά όσο ψυχρότερα τόσο καλύτερα! (εκτώς κι αν υπάρχει ο εφιάλτης των AMDαδων... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 10, 2006 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2006 Επειδή πολοί δεν το πιστεύουν.. Έβαλα ένα thermistor στις ψύκτρες που έβαλα για να δούμε τι θερμοκρασίες αναπτύσουν.. Λοιπον..του κουτάκι είχε μείνει ανοικτό κανένα 10λεπτο αφου πήρα την απόφαση να το κανω αυτό..οπότε οι βαθμοί με κλειστό κουτί είναι χαλαρά +5...και χαλαρά +10 στο chip αφού οι ψύκτρες είναι με διπλής όψεος... Το θερμίστορ δεν κάθησε πάνω από 20 δεύτερα..που όσο τα άφηνα..τόσο ανέβαινε.. Ας πάρουμε πρώτα μια ιδέα απο το πώς είναι το ρουτεράκι με τις ψύκτρες Εδώ είναι οι θερμοκρασίες του κεντρικού chip(έτσι πιστεύω δηλαδη) Εδώ είναι το δεύτερο πιο ζεστό τσιπ Εδώ είναι το τσιπ του wifi Και τέλος η μνήμη....winbond παρακαλώ.. Μήπως τελικά θα πρέπει να αρχίζουμε να ανυσηχούμε για τα ρουτερ μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.