Jump to content



Outlook contacts απορίες


morph

Recommended Posts

2 Απορίες για το outlook

1. Σε ποιό αρχείο αποθηκεύει τις πληροφορίες; Ωστε να μπορώ να το μεταφέρω σε άλλο PC ή μετά από format να βάλω το αρχειάκι και να είναι όλες οι πληροφορίες στη θέση τους

2. Στα contacts, Πώς μπορώ να μετατρέψω το File As πεδίο για πολλαπλές εγγραφές. Συγκεκριμένα, σε άλλα contacts μου το βγάζει "First Last" name και σε άλλα "Last, First". Εγώ θέλω να τα υρίσω όλα σε "First Last" μορφή, αλλά όχι σε ένα ένα.

Δοκίμασα από το Tools> Options> contact options. εκεί είναι ορισμένο ως default to "First Last" αλλα όπως και να το αλλάξω δεν επιρεάζει τις καταχωριμένες εγγραφές. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα για το πώς - και ΑΝ - γίνεται να αλλάξουν όλα μαζί; (γατί με έχει εκνευρίσει αφάνταστα και το Help είναι για πέταμα, τπτ δε λέει για το συγκεκριμένο θέμα)

Link to comment
Share on other sites

1. outlook.pst, μπορείς και από import/export->export to file->mybackup.pst να σώσεις επιλεκτικά ό,τι θες.

2. Δεξί κλικ σε κενή περιοχή στα contacts(όχι πάνω σε contact), customize current view, fields όπου τσεκάρεις αν στην δεξιά στήλη έχεις first/last(αν όχι τα προσθέτεις από την αριστερή) και τα κάνεις move up να ανέβουν πρώτα στην στήλη.

Αυτό προυποθέτει ότι το full name σε όλα σου τα contacts είναι σωστό, δλδ στο first name έχουν το μικρό τους όνομα και στο last το επίθετο.

Η επιλογή που κοίταζες στα contact options αφορά το πως θα κάνει file νέα contacts μόνο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Αρχική απάντηση από RootX

Αυτό προυποθέτει ότι το full name σε όλα σου τα contacts είναι σωστό, δλδ στο first name έχουν το μικρό τους όνομα και στο last το επίθετο.

Για το 2.

Αυτό έτσι είναι (δηλ. τα ονόματα είναι στη σωστή τους θέση) αλλά στο full name δεν φαίνονται σωστά. Αυτό που έκανα ήταν να αφαιρέσω το full name από τη δεξιά στήλη και να βάλω τα first/last , όπως είπες. <Ευχαριστώ>

Για το 1.

Αυτό που θέλω είναι να κρατώ ακριβές backup. Αν π.χ. βάλω αυτό που μου λές δημιουργεί comma separated list. Από εκεί μπορεί να αναδημιουργήσει το πλήρες αρχείο σε περίπτωση απώλειας;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.