manosone1416003187 Posted May 8, 2006 #1 Share Posted May 8, 2006 Hello.Σκεφτομαι να παω σε tft,και επειδη δεν ειμαι σιγουρος,θελω βοηθεια.Εφτιαξα αυτο το Poll για να δουμε τι εχει ο καθενας,αν εχει μεινει ευχαριστημενος,αλλα επιδης εδν νομιζω οτι ειμαι ο μονος που "κολλαει" "στο tft ή crt".Λοιπον ψηφιστε,και απο κατω γραψτε ποιο μοντελο οθονης εχετε,αν ειστε ευχαριστημενοι,και αν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Posted May 8, 2006 #2 Share Posted May 8, 2006 Φίλε μου αν ψάξεις στο forum θα βρεις παρόμοια POLLS. Όχι και άλλο. Και αλήθεια περιμένεις από το POLL να πάρεις απόφαση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted May 8, 2006 #3 Share Posted May 8, 2006 νομιζω υπαρχει ηδη αυτο το θεμα.........http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25806 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Posted May 8, 2006 #4 Share Posted May 8, 2006 Μιας και υπάρχει τόσο όμοιο και τόσο πρόσφατο θέμα, το παρών θέμα θα κλειδωθεί...:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.