Whatever Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2006 Οτι πεις εσυ εχεις δικιοΑκομα δεν μου εξηγησες ομως γιατι πεταχτηκες ΕΣΥ να απαντησεις εφοσον δεν εκανα σχολιο προσωπικα σε εσενα; Γιατι πεταχτηκες δλδ αφου θεωρεις τον εαυτο σου αμεροληπτο και τις αποψεις σου αν μη τι αλλο σωστες; Το οτι το σχολιο εγινε κατω απο εσενα δεν σημαινει τπτ και η παραθεση εγινε σε σχολιο πριν το δικο σου. Οποτε μαλλον τα σχολια σου ειναι αστοχα και ελπιζω αυτη την φορα να το καταλαβες.. Μαλιστα δηλαδη αστοχα ειναι αυτα που ελεγα και απλως ετυχε κατω απο το ποστ μου να πεταξεις την ατακα για το ποσο παραπληροφορημενοι ειναι οι αλλοι και οχι εσυ Μηπως κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας Τωρα για καρτες ασε απο καταβολης 3d καρτων καθε νεα σειρα αναβαθμιζω παντα και οπως σου εδειξε και ο GruntGR ειμαι 30 οποτε μαλλον εγω πληρωνω οπως θα καταλαβες γιατι ετσι γουσταρω να τα σκαω για το χομπυ μου. Οποτε οι εξυπναδες κατα μερος λαθος ατομο διαλεξες να flamareis..Εφοσον λοιπον θελεις μια μικρη συζητηση ας την κανουμε.. Οπως θα καταλαβες απο το σχολιο του gruntGR για να παω απο gtx256 σε x1900 κατι θα με τραβηξε περα απο υψηλες επιδοσεις οπως το IQ και το featureset λογου χαρη. Εαν εχεις εκπαιδευμενο ματι και βλεπεις διαφορες στο IQ τοτε η ΑΤΙ ειναι η καλυτερη λυση.. Και καρτα ΑΤΙ ειχαμε και καρτα Nvidia εχουμε Οσο για το flamarο εσενα αστο γιατι τα ειπαμε δεν θα επαναλαμβανομαι - Το τι βρισκεις εσυ ομορφο, ωραιο ΙQ ειναι σχετικο και δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε τα ιδια γουστα με σενα και τις ιδιες προτεραιοτητες οταν αγοραζουμε κατι και ουτε καν παραπληροφορημενοι ειμαστε μαλλον εσυ απο οτι βλεπω μισες γνωσεις εχεις σε οτι αφορα καποια θεματα Eγω αυτο που βλεπω ειναι σωστο ΙQ και σωστη εικονα χωρις κανενα ειδος graphic corruption η ελλειψη shadow buffer στις ΑΤΙ λυσεις εχει συνεπεια οι σκιες (και οχι μονο παντα αυτες) σε διαφορα παιχνιδια να ειναι αλλα ντι αλλον απο πιξελιαρισμενες σκιες μεχρι και σε χειροτερα απο αυτο.... Εγω δεν το θεωρω αυτο ωραιο ΙQ τωρα τι βρισκεις εσυ ωραιο και με την δικια σου εννοια ενταξει δικαιωμα σου oσο για τα ΑΤΙ features ασε τωρα γιατι ειδαμε την τεραστιαααααα υποστηριξη που εχει το HDR+AA σε τιτλους και για ποσο μετατρεπει το συστημα σου σε low-end λυση σε οτι αφορα το performance Μαλλον χρειαζεται καποιος κατι πιο δυνατο απο 1 Χ1900 για να μπορεσει να χαρει ανετα το HDR+AA σε maximum settings και εφοσον το υποστηριζει ο τιτλος ετσι και αλλιως [:Tο θεωρησα κοροιδια απο πλευρας Nvidia που ενω ειχε ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ με την καθυστερηση της ΑΤΙ με το R520, να φερει με τις 7900 μια τεχνολογια με καλυτερο feauture set και IQ εφαμιλλο των r5xx, δυστυχως ομως τι εφερε; το ιδιο ουσιαστικα marchitecture με την 7800GTX μου σε smaller process και απλα ανεβασμενα clocks που ουτε καν περνανε το r580 σε επιδοσεις Kαι τι σε πειραζει που εχει την ιδια αρχιτεκτονικη εφοσον ειναι πληρως ανταγωνιστικη με το X1900 Ποιος σου ειπε οτι καν δεν περνανε το r580, τι ειναι αυτα που γραφεις??? Στους OpenGL τιτλους νικαει ανετα και επισης σε αρκετους τιτλους DirectX μιας και η ΑΤΙ δεν εχει αποκλειστικη νικη εκει περα Επισης τα παντα ειναι και θεμα driver γιατι με την εισοδο καινουργιων driver τα παντα αλλαζουν... Αμα νομιζεις οτι η λυση που εχεις νικαει αποκλειστικα το 7900 μαλλον...νομιζεις Στην πραγματικοτητα το 7900 ειναι ακρως ανταγωνιστικο και κυριως με τα τελευταια driver αν και βγηκαν ως απαντηση σε αυτο 1-2 μηνες αργοτερα. Δεν ηταν δα τοσο δυσκολο να ξαναβαλει angle dependant AF (το οποιο μαλιστα αυτη πρωτη το ειχε παρουσιασει παλιοτερα στις gpu και το αφαιρεσε για μεγαλυτερες επιδοσεις) και επισης υποστηριξη ΑΑ+FP16HDR. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ G80. Οποτε εγω γιατι να την προτιμησω αυτη την φορα εφοσον μαλιστα υπαρχει και καλυτερη λυση; Αλλα αυτα οπως ειπες και εσυ πρωτυτερα πρεπει να τα ψαχνεις ως ενημερωμενος χρηστης και αυτο προσπαθω παντα να κανω να εχω δλδ την καλυτερη δυνατη λυση απο καθε εταιρεια καθε φορα Eσενα μπορει να σε πειραζουν αυτες οι ελλειψεις οπως και μενα με πειραζουν αλλα με πειραζει οτι οι Catalysts CCC ειναι ενα απεραντο resource hog για ενα συστημα με το αισχος framenet και εδω που τα λεμε εχουν και οι ιδιοι οι catalyst εχουν λιγοτερο σταθεροτητα απο τους forceware της Nvidia σε αρκετα σημεια επισης με πειραζει οτι η λυσεις Χ1900 ειναι θορυβωδεις του κερατα και απο θερμοκρασια αναλογου χαρακτηρισμου οσο και οι Pentium 4 Prescot Πριν απο την x1900xt ειχα 7800gtx256 και πιο πριν 6800gt καθως αυτες ηταν οι καρτες που ειχαν καλυτερο featureset απο την ΑΤΙ..Eλπιζω να λυθηκαν οι αποριες σου ... Δεν μου κανει εντυπωση και εγω ειχα λυσεις ΑΤΙ και nvidia και ξερω τα μειονεκτημα αλλα και τα πλεονεκτηματα της καθε λυσης και αυτο πραγματικα δεν ανηκε στην απορια μου ουτε μου αποδεικνυει για μενα και τιποτα για σενα για καλυτερες επιδοσεις και καλυτερο IQ και τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα Διαλεξες την λυση που εχεις για το ωραιο IQ (συμφωνα με το τι θεωρεις εσυ ωραιο) ενταξει το καταλαβαινω αλλα για τις καλυτερες επιδοσεις αστο αυτο γιατι ειναι ιδιαιτερα σχετικο θεμα και εγω ξερεις συνηθως με αυτα τα κριτηρια διαλεγω εφοσον μου φτανουν τα λεφτα μιας και ουτε ο μπαμπας ουτε η μαμα τους τρεχουν απο τα πατζακια αλλα κοι ουτε τρεχω να σηκωσω δανεια για να κανω του κεφιου μου και καταλαβαινεις καλα τι εννοω.... Αρχική απάντηση από Orbitech [Χθες, στις 23:39] Εισαι beta tester της Nvidia? Ενδιαφερον.. Ξερεις τον Ailuro ειστε μαζι; Εσυ εισαι BETA tester της ATI ? Ξερεις την ΑΤΙ team και τον Terry Makedon, ειστε μαζι;
Orbitech Μάϊος 9, 2006 #2 Μάϊος 9, 2006 Μαλιστα μετα απο αυτην την τεκμηριωση εμεινα πραγματικα εκπληκτος.. Σου ξαναλεω για αλλη μια φορα.. Το σχολιο δεν πηγαινε σε εσενα αλλα προφανως εισαι πολυ εγωκεντρικος για να δεχτεις αυτο που σου λεω εδω και 2 σελιδες..Αφηνω τους χρηστες του forum να κρινουν ποιος λεει μισολογα ανακριβειες αερολογιες και το χειροτερο διαστρεβλωνει τα λογια των αλλων. .. Ουδεν σχολιο.. Μπορεις να θεωρησεις οτι θελεις ουτως ή αλλως δεν με ενδιαφερει στο παραμικρο η δικη σου αποψη.. Απο αυτους που θελω την εχω.. Τωρα για τον beta tester δεν καταλαβαινω καν τι λες.. Διαβασε τι ειπα ξανα μπας και δεις ποσο αστοχο και αβασιμο ηταν το σχολιο σου... P.S Εχω βαρεθει αυτες τις ατελειωτες συζητησεις ΑΤΙ-Nvidia. Τα benchmarks και τα reviews ειναι Online ο καθεις μπορει να δει και να κρινει .. Νισαφι πια δεν λεει βαρεθηκα να κοντραρομαι με φανατισμενους..
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #3 Μάϊος 9, 2006 Orbitech το σχολιο σχετικα με τα BETA TEST ηταν ατοπο αρχικα απο σενα, δεν φταιει ο whatever που τα μπερδεψε. Εγω ξεκαθαρισα πως κανω Beta Test παιχνιδια και εσυ ειπες πως κανω Beta Test Drivers της Nvidia...Αλλα ντ' αλλων δλδ...
Orbitech Μάϊος 9, 2006 #4 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 22:28] Orbitech το σχολιο σχετικα με τα BETA TEST ηταν ατοπο αρχικα απο σενα, δεν φταιει ο whatever που τα μπερδεψε. Εγω ξεκαθαρισα πως κανω Beta Test παιχνιδια και εσυ ειπες πως κανω Beta Test Drivers της Nvidia...Αλλα ντ' αλλων δλδ... Δεν εισουν σαφης στην εκφραση σου το beta test ειναι πολυ γενικο.. Μολις μου το εξηγησες το δεχτηκα και οπως ειδες δεν ειπα τπτ περεταιρω.. Το δικο του σχολιο περα απο το οτι ηταν ασκοπο ηταν και ατυχο..Ελπιζω να το καταλαβες και εσυ τωρα..Aς σταματησουμε ομως εδω ο Chosen εχει δικιο.. Νηπιαγωγειο καταντησε εγω προσωπικα δεν ποσταρω αλλο σε αυτο το thread ή παρομοιου ειδους flame wars καθως δεν με εκφραζουν ουτε εχω σκοπο να προσηλυτισω κανενα σε καμια εταιρια. Κοινως η παρτη μου με νοιαζει..
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #5 Μάϊος 9, 2006 Προσφατα εκανα Beta Test το Auto Assault και ειχαμε 37 σελιδες με προβληματα με ΑΤΙ καρτες. Δεν καταλαβες τι ελεγα ?Τεσπα τερμα τα offtopic.
GoriLLakoS Μάϊος 9, 2006 #6 Μάϊος 9, 2006 Εσυ εισαι BETA tester της ATI ?Ξερεις την ΑΤΙ team και τον Terry Makedon, ειστε μαζι; Ρε παιδια τι εχετε παθει ολοι με τους BETA tester??? Εσυ whatever εισαι beta tester? Γιατι πλεον δεν ειναι και δυσκολο να γινεις...μπεινεις στο guru3d , στελνεις ενα πμ στον Terry ,του λες οτι εισαι και ελληνας και ΝΑ, εγινες beta tester...!!! Mια μερα ξαφνικα ομως που 2000 Beta testers δεν μπορουσαν να μπουν στο account τους και καταλαβαν οτι φαγαν πορτα γιατι δεν κανανε τιποτα δεν μιλησανε... Aν παλι ο Terry δεν σου κανει την χαρη να σε κανει beta tester...σχεδον σε καθε φορουμ υπαρχουν παλικαρια τς ATi προθυμα για ολα... ---------------------------- Nvidia...αυτη και αν ειναι καλη...ολο leaked ειναι οι drivers...
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #7 Μάϊος 9, 2006 Πιστεψε με πως η Nvidia τους "κανει" απο μονη της Leak.... Εξαλλου δεν εχει να χασει κατι και τι καλυτερο απο μαζικο BETA TEST ?
Sol Μάϊος 10, 2006 #8 Μάϊος 10, 2006 το thread έχει βγει πολυυυύ :OT: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ BETA TESTER :D vagabond μην απαντάς σε όλους, χώνεσαι παντού βρε φίλε, την είπες τη γνώμη σου, μην επαναλαμβάνεσαι. Ας μην έχεις την τελευταία κουβέντα, δεν θα πάθεις κάτι. Συγγνώμη αλλά καταντάει βαρετό, όπου χώνεσαι για κάποιο λόγο το thread βγαίνει off-topic. :giveup:
HellasVagabond Μάϊος 10, 2006 #9 Μάϊος 10, 2006 θα με τρελανεις ? Εγω εβγαλα OFF TOPIC το συγκεκριμενο thread ? Αλλοι το εβγαλαν και εγω απλα λεω την γνωμη μου σε οσα λενε
stratos1978 Μάϊος 10, 2006 #10 Μάϊος 10, 2006 ATI ..... καλα μετα απο τοση "κοντρα"...... παλι ΑΤΙ θα ελεγα ...ετσι για κοντρα. Σταθερα στην ΑΤΙ χεχεχεχεχε. Αντε να δω τι αλλα σχολια θα κανετε οι μεγαλοι ερευνητες σε αυτο τον μεγαλο "πολεμο" ( Card Wars ) :devil: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.