Jump to content

Ποιο είναι το πιο καλό στήριγμα για ανεμιστήρα.(έτοιμο ή πατέντα κάποιου)

cypherth

Recommended Posts

Αψογος ο Phill ..........

Το τσερκι ειναι απο τους καλυτερους φιλους του moder

Μια επισης πολυ καλη εφαρμογη του ειναι για την δημιουργια case για δισκους

Βαζεις οσους δισκους θελεις σε οτι αποσταση θελεις αναμεσα τους βιδωνεις και τους ανεμιστηρες σου και εισαι ανετος

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Χθες, στις 21:14]

Στην πρωτη φωτογραφια η πανω δεξια βιδα πως βιδωθηκε πανω στο case? ειχε τρυπα εκει?

Οχι το εχω κανει σαν γαντζο απο εκεινη την πλευρα.

Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 01:01]

Πολυ καλο phil :T: Το τσερκι δεν κουνιεται με το 12αρι οταν φυσαει? Υπαρχουν διαφορετικης σκληροτητας τσερκια ειναι ειναι αναλογα του πλατους τους?

Οχι δεν κουναει καθολου παρολο που ειναι αρκετα cfm αυτος ο 12αρης.Τωρα βεβαια αν θες να κρεμασεις κανενα Delta με 190cfm,βαζεις τριπλο τσερκι και καθαριζεις.Λογικα θα ειπαρχει και πιο μεγαλο νουμερο τσερκι,αλλα δεν νομιζω οτι χριαζεται

Αρχική απάντηση από cypherth [Σήμερα, στις 01:26]

φίλε phil είσαι άπαιχτοσ! ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν άνοιγα αυτό το θέμα! τέτοιες πατέντες...

Γιαυτο ειμασται εδω,για να βρησκουμε λυσεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο:T:

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από eleven

Το τσερκι ειναι απο τους καλυτερους φιλους του moder

Αρχική απάντηση από phil

Οχι το εχω κανει σαν γαντζο απο εκεινη την πλευρα.

Οχι δεν κουναει καθολου παρολο που ειναι αρκετα cfm αυτος ο 12αρης.Τωρα βεβαια αν θες να κρεμασεις κανενα Delta με 190cfm,βαζεις τριπλο τσερκι και καθαριζεις.Λογικα θα ειπαρχει και πιο μεγαλο νουμερο τσερκι,αλλα δεν νομιζω οτι χριαζεται

Γιαυτο ειμασται εδω,για να βρησκουμε λυσεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο:T:

sory για το off topic αλλα τσερκι rulez all the way

@eleven

@phil

Αρχική απάντηση από eleven

120420063057ew.th.jpg

Και μια On topic με 2χ5cm φανς πιασμένα από βίδες με λαστιχάκια

post-1784-1416072623,0738_thumb.jpg

Και να δείς πού μόλις είδα το θρέντ..αμέσως σκέφτηκα τον phil....χαχαχα

Καλά του phil όταν το είχα δεί απο κοντά είχα πάθει...δεν παίζει με την καμία να το σκεφτόμουν...

’λεξ ωραία πατέντα

Εγώ πάντως χρησημοποιώ πολύ ράβδους συλικόνης...αυτές που μπαίνουν στο πιστόλι..

Δεν ξεκολάει με τπτ απο κραδασμούς..ή από τον καιρό...και άμα 8ές ξεκολάει μια χαρά..και καθαρίζεται και η επιφάνεια που έχει μπεί ;)

εχω εχω κανει κατι πολυ πιο προχειρο αλλα την δουλεια μου την κανω.Ηθελα να ψυχω voltage regulators κ μνημες απο x1900xt κ λιγο chipset k εκανα το παρακατω.Επιασα με zipaki εναν 8αρι silent k τον εβαλα με τετοια κλιση ωστε να φυσαει προς το πισω μερος του κουτιου κ τον εβαλα να παταει σε αυτο που φαινεται στη φωτο(δεν ξερ πως το λενε αλλα ετσι δεν εχω κραδασμους.αποτελεσμα 10βαθμους κατω σε voltage regulators(55->45) k 43βαθμους σε chipset(2100 στροφες);)

post-3637-1416072623,6083_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.