mefistofelis Μάϊος 11, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Ολα τα λεφτα η πατεντα σου φιλε μου μας ανοιξες τα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 11, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Αψογος ο Phill ..........Το τσερκι ειναι απο τους καλυτερους φιλους του moder Μια επισης πολυ καλη εφαρμογη του ειναι για την δημιουργια case για δισκουςΒαζεις οσους δισκους θελεις σε οτι αποσταση θελεις αναμεσα τους βιδωνεις και τους ανεμιστηρες σου και εισαι ανετος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsmaster1416003178 Μάϊος 11, 2006 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Κάτι παρόμοιο είχα κάνει εγώ για να βάλω τον δεύτερο δίσκο μου... αλλά χρησιμοποίησα λαμάκια απο πυρήνα χαλασμένου μετασχηματιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 11, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 Πολυ καλο phil Το τσερκι δεν κουνιεται με το 12αρι οταν φυσαει? Υπαρχουν διαφορετικης σκληροτητας τσερκια ειναι ειναι αναλογα του πλατους τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 11, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2006 φίλε phil είσαι άπαιχτοσ! ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν άνοιγα αυτό το θέμα! τέτοιες πατέντες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 12, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 Αρχική απάντηση από SlotKiller [Χθες, στις 21:14] Στην πρωτη φωτογραφια η πανω δεξια βιδα πως βιδωθηκε πανω στο case? ειχε τρυπα εκει? Οχι το εχω κανει σαν γαντζο απο εκεινη την πλευρα. Αρχική απάντηση από fotme [Σήμερα, στις 01:01] Πολυ καλο phil Το τσερκι δεν κουνιεται με το 12αρι οταν φυσαει? Υπαρχουν διαφορετικης σκληροτητας τσερκια ειναι ειναι αναλογα του πλατους τους? Οχι δεν κουναει καθολου παρολο που ειναι αρκετα cfm αυτος ο 12αρης.Τωρα βεβαια αν θες να κρεμασεις κανενα Delta με 190cfm,βαζεις τριπλο τσερκι και καθαριζεις.Λογικα θα ειπαρχει και πιο μεγαλο νουμερο τσερκι,αλλα δεν νομιζω οτι χριαζεται Αρχική απάντηση από cypherth [Σήμερα, στις 01:26] φίλε phil είσαι άπαιχτοσ! ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν άνοιγα αυτό το θέμα! τέτοιες πατέντες... Γιαυτο ειμασται εδω,για να βρησκουμε λυσεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 2, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από elevenΤο τσερκι ειναι απο τους καλυτερους φιλους του moder Αρχική απάντηση από phil Οχι το εχω κανει σαν γαντζο απο εκεινη την πλευρα. Οχι δεν κουναει καθολου παρολο που ειναι αρκετα cfm αυτος ο 12αρης.Τωρα βεβαια αν θες να κρεμασεις κανενα Delta με 190cfm,βαζεις τριπλο τσερκι και καθαριζεις.Λογικα θα ειπαρχει και πιο μεγαλο νουμερο τσερκι,αλλα δεν νομιζω οτι χριαζεται Γιαυτο ειμασται εδω,για να βρησκουμε λυσεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο sory για το off topic αλλα τσερκι rulez all the way @eleven @phil Αρχική απάντηση από eleven Και μια On topic με 2χ5cm φανς πιασμένα από βίδες με λαστιχάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 3, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Και να δείς πού μόλις είδα το θρέντ..αμέσως σκέφτηκα τον phil....χαχαχα Καλά του phil όταν το είχα δεί απο κοντά είχα πάθει...δεν παίζει με την καμία να το σκεφτόμουν... ’λεξ ωραία πατέντα Εγώ πάντως χρησημοποιώ πολύ ράβδους συλικόνης...αυτές που μπαίνουν στο πιστόλι.. Δεν ξεκολάει με τπτ απο κραδασμούς..ή από τον καιρό...και άμα 8ές ξεκολάει μια χαρά..και καθαρίζεται και η επιφάνεια που έχει μπεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Ιούνιος 3, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 εχω εχω κανει κατι πολυ πιο προχειρο αλλα την δουλεια μου την κανω.Ηθελα να ψυχω voltage regulators κ μνημες απο x1900xt κ λιγο chipset k εκανα το παρακατω.Επιασα με zipaki εναν 8αρι silent k τον εβαλα με τετοια κλιση ωστε να φυσαει προς το πισω μερος του κουτιου κ τον εβαλα να παταει σε αυτο που φαινεται στη φωτο(δεν ξερ πως το λενε αλλα ετσι δεν εχω κραδασμους.αποτελεσμα 10βαθμους κατω σε voltage regulators(55->45) k 43βαθμους σε chipset(2100 στροφες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.