Jump to content



The ATi Catalyst Driver thread.


Recommended Posts

Επειδη το θεμα ξεκινησε απο μενα θα ηθελα να πω οτι δεν εγινε κατι επιτηδες.

Απλα μου εκανε εντυπωση που παιδια που δουλευουν για την Ati γραφουν στο forum μαζι μας, και ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για προγραμματισμο drivers ετσι εγκυκλοπαιδικα (οχι οτι ειμαι κανενας σχετικος)

Link to comment
Share on other sites

:laughing:Ωραια! Eπειδη στη σχολη ξεκινησα αρχιτεκτονικη επεξεργαστη και προγραμματισμο σε assemply και ισως καταλαβω 2 πραγματα ,θα ηθελα να μου πεις σε τι γλωσσα προγραμματιζεις τους drivers και τι γνωσεις πανω κατω πρεπει να εχεις.
Link to comment
Share on other sites

Επισης λενε οτι οι drivers της ati δεν ειναι τοσο καλοι οσο της nvidia και μενα μου εχουν δημιουργισει προβληματα κατα καιρους.Τι φταιει για αυτο ? Οι προγραμματιστες της nvidia εχουν παραπανω εμπειρια ? Ο σχεδιασμος των επεξεργαστων?

Ελπιζω να μην εγινα κουραστικος!Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχει να κανει με την ικανοτητα των μηχανικων αλλα με το τι "οπλα" σου δινει το hardware και το τι θελεις να πετυχεις μ εναν driver. H διαφορα ειναι που ριχνεις το βαρος.

Για την γλωσσα δεν ειμα σε θεση ν απαντησω γιατι δεν ηταν το δικο μου αντικειμενο αυτο, αλλα συνηθως χρεισιμοποιηται Visual C, C++. Ισως ο kombatant να ξερει κατι παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν το ati tray tools (ξαποστέλνοντας το ccc) και να φτιάξεις κάποιο game profile όπου θα θέτεις το vsync always off για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν δεν έχεις σχετική εμπειρία, φτιάξε ένα thread να σου απαντήσω (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται) ή στείλε μου pm.:mobile1:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά έχει κάνει κανείς κάποιο συγκριτικό σε απόδοση (στις ίδιες ρυθμίσεις) CCC vs ATi Tray Tools? Διαβάζω σε αρκετά forums του εξωτερικού ότι είναι πιο αποδοτικό να έχεις σκέτους "Drivers + ATi Tray" Tools από το "Drivers + CCC"

dark22...εσύ τι χρησιμοποιείς για τις ρυθμίσεις?

Link to comment
Share on other sites

από την στιγμή που έβγαλα το CCC είμαι 10000 κάτω στο aquamark...

για τα άλλα (3Dmark κλπ) μην με ρωτάς δεν ασχολούμε...

αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής...

στα 4ghz με 8400, μνήμες 1066 με 5άρια, και 3870 με 945 core & 1170 μνήμες βγάζω μόνο 215000 στο aquamark, και μου κάνει τρομερή εντύπωση...

με παρόμοιο setup αλλά με 8800Gt κλοκαρισμένη,

και άλλη μητρική είχα καταφέρει μέχρι και 230000 αν θυμάμαι καλά...

είναι μεγάλη διαφορά...

κάτι που όμως στα παιχνίδια είναι το εντελώς αντίθετο...

ενώ με την 8800Gt είχα κοληματάκια στο COD4,

με την 3870 έχω σταθερά μέσο όρο 70+ fps...

οι ρυθμίσεις μου είναι όλα τέρμα:

123456789.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.