christos78 Posted May 16, 2006 #1 Share Posted May 16, 2006 Γεια χαρά .!Είμαι καινούργιος στο forum και ψιλοασχετος με H/Y .Θέλω ένα PC 64bit όχι και τίποτα πανάκριβο .Θέλω να μπορώ να παίζω ικανοποιητικά στα games dsl .Τιμή έως 500-600Ε χωρίς οθόνη .Θέλω και μια πρόταση για οθόνη .Θέλω επίσης να μου πείτε καταστήματα αλλά και τρόπο σύνδεσης - φαντάζομαι δεν είναι και καμιά επιστήμη .Ζητάω πολλά . ; Eλπίζω ΟΧΙ !Ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Posted May 17, 2006 #2 Share Posted May 17, 2006 Καλώς ήρθες στο TheLab :flower: Mε 600Ε δύσκολα παίρνεις pc για να παίζεις ικανοποιητικά στα games. Αν τα βάλουμε κάτω, και βάλουμε το φτηνότερο του είδους -κρατώντας κι ένα ποιοτικό επίπεδο!- βγαίνει κάτι τέτοιο Κουτί: 50Ε (πχ Heroichi Black) Επεξεργαστής: 3200+ venice (δεν τίθετε θέμα να πάρεις sempron!) 150Ε Μητρική: 90-100Ε (πχ MSI, Gigabyte γιατί οι DFI είναι για πιο έμπειρους χρήστες) Κάρτα Γραφικών: μια 7600GT 200E θα ήταν ό,τι πρέπει Μνήμες: 2Χ 512@400ΜΗz δηλ 2Χ 45Ε= 90Ε Σκληρός: Δεν το συζητώ να πάρεις κάτω από 120GB, γιατί με ~20Ε παραπάνω βρίσκεις και 200άρη με 95Ε Τροφοδοτικό: Enermax 460W Noise Taker 80E Κατεμέ, βάλε συν ενός DVD-RW Dual Layer (50E) ένα DVD Player (25E) για να μη ταλαιπωρείσαι. Ένα τέτοιο μηχάνημα βγαίνει γύρω στα 850Ε. Αν στη θέση του 3200+ venice βάζαμε έναν Sepron 3200+ 100Ε με ανάλογη mobo (motherboard) στα 60Ε, ένα μόνο στικάκι 512ΜΒ, μια 7300GS στα 75Ε βάση του PC Configurator του e-shop.gr βγαίνει ~580Ε. Δηλαδή στο όριο που έχεις θέσει. Παρόλαυτά η προσωπική μου άποψη είναι πως τα 600Ε αυτά θα πήγαιναν ΧΑΜΕΝΑ ! Ένα τέτοιο μηχάνημα κάνει μόνο για εφαρμογές γραφείου πχ MS Word, Excel κτλ και άντε να παίξεις κανα Age Of Empires II. Aν το θες για "κατεβαστήρι" τότε δεν υπάρχει λόγος να δίνεις τα κέρατά σου. Αυτό εφόσον έχεις ένα δεύτερο μηχάνημα να παίζεις τα παιχνίδια σου κτλ. Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο: α) Να μαζέψεις λίγα λεφτά β) Μέχρι τότε θα έχουν πέσει οι τιμές YΓ όταν λες πως θές 64μπιτο υπολογιστή εννοείς να τρέχουν ΧΡ 64μπιτα ή να έχει 64μπιτο επεξεργαστή ??? Γιατί αν δεν τον θες τον υπολογιστή για μη επαγγελματική/εξειδικευμένη χρήση τότε άχρηστα είναι τα 64bitα Windows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Posted May 17, 2006 #3 Share Posted May 17, 2006 Γιορ γουίσ ιζ μαϊ κομάντ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Posted May 17, 2006 #4 Share Posted May 17, 2006 Αρχική απάντηση από christos78 Γεια χαρά .!Είμαι καινούργιος στο forum και ψιλοασχετος με H/Y .Θέλω ένα PC 64bit όχι και τίποτα πανάκριβο .Θέλω να μπορώ να παίζω ικανοποιητικά στα games dsl .Τιμή έως 500-600Ε χωρίς οθόνη .Θέλω και μια πρόταση για οθόνη .Θέλω επίσης να μου πείτε καταστήματα αλλά και τρόπο σύνδεσης - φαντάζομαι δεν είναι και καμιά επιστήμη .Ζητάω πολλά . ; Eλπίζω ΟΧΙ !Ευχαριστώ . Αν σε ενδιαφέρει δες αυτό εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27166 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos78 Posted May 17, 2006 Author #5 Share Posted May 17, 2006 Ευχαριστώ πολύ παιδιά αν και βλεπώ να ανεβαινει η τιμή .Θα δώσω μαλον πιο πολλά για να κρατήσει και πιο πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.