Jump to content

Η οθονη σε κατασταση stand-by!

d0t

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

Το δοκίμασες αυτό;

οχι, οταν παω σπιτι σε κανα 2ωρο, εχω καποιο παλιοτερο μικροτερης ισχυος, το μονο που μπορω να κανω ειναι η αντικατασταση για να δοκιμασω με το παλιο, μπορω να δοκιμασω τπτ αλλο?

αν μιλας σε εμενα οχι αλλα το θεμα ειναι πως στην αρχη επαιζε μια χαρα το μηχανημα και δεν του εχω προσθεσει τπτ...

θα το δοκιμασω ομως.

ειχα παθει κι εγω κατι ακριβως το ίδιο 2-3 φορες πριν απο 2 χρονια κι όσο κι αν φαινεται παραξενο η και αστειο εβγαλα το καλωδιο του PC απ'το τροφοδοτικό για κανενα 10 λεπτο και μετα ητανε ολα ΟΚ.

Αρχική απάντηση από jpavly

Αφού η ATi 9600 παίζει σε άλλο PC. Και αν τα έχει παίξει το AGP Slot της μητρικής, τι θα καταλάβει με την PCI VGA?

Εμ.. αυτό ακριβώς: θα αποδείξει ότι κάηκε η AGP θύρα...

δυστυχως δεν υπαρχει διαθεσιμη pci καρτα, θα παω το tower αυριο στο Πλαισιο για διαγνωση, αν ειναι η μητρικη καλως, αν ειναι η cpu...αντιο ζωη.

Τιο ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ με το pc μου πριν απο κανα χρόνο και τελικά ήταν καμμένη μητρκή.δηλ αυτά τα ενδεχόμενα έπαιζαν ή cpu ή μητρική...

’σε και ένα βράδυ εκτός την μπαταρία απο την μητρική και βγάλε και το καλώδιο τροφοδοσίας.Όταν πάς να μπουτάρεις βάλε μόνο την μία μνήμη.Καλό θα ήταν να τα λύσεις όλα και να τα ξαναδέσεις.Εαν έχεις όρεξη στήστα κάπου πρόχειρα σε ένα τραπέζι.Τα καλώδια τροφοδοσίας πάνω στην μητρική έχουν κανένα μαύρισμα?Κανένα πυκνωτάκι-mosfetάκι τσέκαρες μήπως είναι ελαφρώς...καψαλισμένο?

update απο Πλαισιο: προβλημα μητρικης, ευτυχως δεν ειναι η cpu.

• 1 month later...

Μετα απο ενα μηνα, αποφασισα να αλλαξω τη μητρικη (η καινουργια ειναι η ALBATRON KX18D PRO). Οταν ξεκιναει, δουλευει για 4-5 δευτερολεπτα και κλεινει, αν προσπαθησω να το ξανανοιξω αμεσως μετα δεν γινεται τπτ, αν το αφησω κανα 5λεπτο για να κρυωσει(?) λειτουργει παλι για 4-5 sec και ξανακλεινει... :...: καμια ιδεα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.