Jump to content



Dead laptop!


dimos_mark

Recommended Posts

Καταρχήν καλησπερίζω τα παιδιά του forum:)

To πρόβλημα μου: έχω ένα λαπτοπ vaio (vgn-bx195vp) σχετικά καινούργιο, το οποίο ξαφνικά αρνείται να ανοίξει.:( Δεν ανοίγει κανένα led ουτε ακούγεται κάποιος ηχος, γενικά νέκρα! Εχω δοκιμασει όλους τους συνδυασμούς (με/χωρίς μπαταρια με/χωρις φορτιστή) αλλα τίποτα, το οποίο δείχνει οτι μάλλον κατι έχει καεί. Το θέμα είναι οτι τη τελευταία φορά που λειτούργησε το εκλεισα κανονικά και την επομενη μέρα δε δούλευε,χωρίς να το φορτίσω στο μεσοδιάστημα,οπότε τα σκαμπανεβάσματα της ΔΕΗ αποκλείονται.Γενικά το λαπτοπ ως τώρα ετρεχε χωρίς κανένα απολύτως προβλημα και με άριστες θερμοκρασίες.

Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει??

Link to comment
Share on other sites

Ο φορτιστής όταν είναι στην μπριζα για λίγη ώρα είναι ζεστός, το λέω μήπως έπαθε αυτός κανένα πρόβλημα, και δεν έχεις ρεύμα και στην μπαταρία.

Αφού είναι καινούργιο πήγαινε το για έλεγχο.

Μην αναφέρεις τίποτα για ΔΕΗ!!!

Link to comment
Share on other sites

Ζεσταίνεται κανονικά,ασε που η μπαταρία ήταν φορτισμένη ,ενώ τη μέτρησα και με πολύμετρο. Βασικά δε θέλω να μπλέκω και με rma που θα κάνει καιρό και πιθανότατα θα κοστίζει (μεταφορικά κλπ)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.