Jump to content



ανεμιστιρες titan τι λενε?


tolis861416003225

Recommended Posts

πηγα σε ενα μαγαζι διπλα στο σπιτι μου να παρω ανεμιστιρες και ειχανε μονο κατι τιταν....ε λεω σιγα...να παρω αυτους.....τελικα δε κανουν θοριβο...εχω παρει εναν 12αρη ο οποιος στα 12v ειναι ησυχος και εναν 6αρη ο οπιος στα 12v κανει αρκετο θορηβο και ετσι τον εχω στα 7 και ειναι αρκετα ησυχος...εχει κανενας αλλος? ειναι αξιοπιστοι?

Link to comment
Share on other sites

αξιοπιστοι εννοεις εαν τα φτυσουν ξαφνικα μια μερα?πολυ σπανιο φαινομενο για ανεμιστηρα......θα πρεπει να ειναι πολυ μαπα προιον για να γινει κατι τετοιο.

οι ΤΙΤΑΝ δεν ειναι αγνωστοι τελειως.τους θυμαμαι στην αγορα κοντα 5 χρονια.ειδικα οι εκδοσεις με χρωμιομενο αλουμινιο ειχαν καλα cfm με λιγα dB απο οσο θυμαμαι.:)

Link to comment
Share on other sites

αχα...οκ! ναι κατι τετειο μη τα φτυσουν....το κουτακι πανω λεει: "running faster is the system job keeping them cooler is our business" :p .... σαν αποδoση εκφραζομενη ως airflow/noise τι λενε? ειναι 2 ballbearing.... αυτα ειναι καλα σε πιο τομεα? airflow ή noise?

Link to comment
Share on other sites

τον 12αρη δε θυμαμαι ποσο αλλα δεν εκανε πανω απο 10...τον 6αρη που τον πηρα χτες τον πειρα 7 ευρο... δε νομιζω να ειναι και πολι ακρβο μιας και αν και στο η-σοπ εχουνε καπου στα 4 αλλα το ταξι για να παω εκει και να ερθω εχει 6 ευρο καθως και αν μου το εφερναν αυτοι θα μου κοστιζε 3 οποτε το ιδο και καλητερα....

Link to comment
Share on other sites

Οι titan έχουν και αντιπροσώπευση στην ελλάδα την top electronic components

Εάν στο site που έδωσε ο τολης βάλετε ως γλώσσα τα ελληνικά θα σας πάει εκεί άμεσα.

Γενικά είναι αρκετά εξυπηρετικοί και είναι γεγονός πως αυτή η εταιρία έχει πολλούς κωδικούς (μόνο χονδρικής).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.