Jump to content



Urban_Athens_Fest


Jumex

Recommended Posts

αν καποιος απο 'σας πηγε να δει τον Busta Rhymes στις ολυμπιακες εγκαταστασεις του Ελληνικου ας μου πει λιγο τη γνωμη του...γιατι εγω μονο τα χειροτερα μπορω να πω:mad: .Το πρωτο urban Athens σου λεει ο αλλος...τρελα ivents etc etc...Τρελη ταλαιπωρια λεω 'γω...

1ο.Στα εισιτηρια δεν ανεφεροταν πουθενα η ωρα εναρξης...οποτε ο κοσμος ο πολυς μαζευτηκε απο τις 6-7 το απογευμα...οι πορτες ανοιξαν 9-9:30 :X:

2o.Max tuning show ελεγαν και σκουζανε στις διαφημισεις...4 αυτοκινητακια ειχε μονο ,μεταξυ των οποιων και μια alfa 33 (!!!) τελειως χαρχαλο :tomato: .

3ο.Ενα ποτηρακι αλκοολ ( :whistling ) κοστιζε 7 ευρω...αλλα ας το παραβλεψουμε αυτο..αν ηθελες δεν επινες :innocent: .

4ο.και τελος το κυριοτερο...που 'ναι ο busta οεο???...εγω και η παρεα μου πραγματικα δεν την παλεψαμε αλλο και σηκωθηκαμε και φυγαμε πρωτου εμφανιστει ο Rhumes!!!αφου περιμεναμε 2-3 ωρες για να ανοιξουν οι πορτες...αφου ειδαμε ολους τους Ελληνες supporters...αφου περιμεναμε αλλη μια ωρα σχεδον ωσπου να εμφανιστει -μετα το τελος ολων των supports- δεν αντεξαμε αλλο και κατα τις 1 το βραδυ φυγαμε ταβλιασμενοι αφου ο busta δεν ειχε αξιωθει να βγει στη σκηνη!!..:zzz: :zzz: :zzz:

35 euro for that...:dots:

ΥΓ.sifu versus και Αρτεμης-Ευθυμης εσωσαν καπως τη βραδυα :banging:

Link to comment
Share on other sites

καλα σε ικανοποιησε το αρτεμο-ευθυμης που ειπανε 3 τραγουδακια??? Περιμενα καλυτερη παρουσια. Καλυτερα να ελεγαν 5-6 αυτοι και 3 ο αοσμος Ταραξιας, παρα το αναποδο που εγινε.

Ο.... Trevor Smith βγηκε κατα τις 12:30+ και εκατσε μεχρι τις 2.

Sifu Versus, Stereo Mike, Αλυτοι Γριφοι για μενα εκλεψαν το show... παρα πολυ καλος στιχος για τους 2 πρωτους και αρκετα καλος για τους Α.Γ.

Tang Ram δεν μου ψιθυισαν τιποτα... Bitch-αδικος στιχος, συμπαθητικο beatακι.

Τα 35 ευρω δεν τα εκλαψα σε καμμια περισπτωση, γιατι αν ειχες παει με 40 στον method man που βγηκε για 1 ωρα και κατι ψιλα και για 2 ωρες ακουγες απλα τον DJ Lord στα πικαπ, θα ηξερες τι σημαινει "χαμενα λεφτα"

edit : Προφανως και δεν εδωσα λεφτα στους γκιοζους για ποτο... 1 νερο πηρα με 1 ευρω και αυτο με μιση καρδια το εδωσα.... Εξαλλου με τοσα γαρα τριγυρω την ακουγες στερεοφωνικα και χωρις ποτο και στο τζαμπε!!:D :D

Το tuning show δεν με ενδιεφερε οποτε...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.