Jump to content



Προβλημα με ΟC και με dvd rip


ARVAS

Recommended Posts

Προσπαθω να κανω OC σε ενα συστημα με 3500+ και μια msi k8n sli platinum.Το ανεβασα αρχικα στα 218 που ηταν χωρις κανενα προβλημα οταν ομως προσπαθησα να κανω αντιγραφη μιας ταινιας κολλησε τελειως.κοιταξα στο βιος αλλα δεν ειχε καμια επιλογη (απο οτι ειδα ) για κλειδωμα καποιων καναλιων(σατα, ide, pci).Γινεται κατι; και ακομα οι ριθμισεις που κανω απο βιος στο fsb χαλανε απο το corecenter μολις μπω ws. τι μπορω να κανω;????? :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς, στην ουσία είχε πρόβλημα αλλά δεν ήταν πολύ φανερό από την αρχή. Δοκίμασε να χαλαρώσεις τα timmings στη ram. Αν δε δεις φως, κατέβασε τα clocks κάπως...

Link to comment
Share on other sites

Δεν φταιει η ραμ τρεχει μια χαρα.το προβλημα ειναι οτι υπερχρονιζεται και το dvdplayer και κολλαει..

Καποιος που εχει αυτη τη μητρικη μπορει να βοηθησει;;

Link to comment
Share on other sites

Είχα πολλά προβλήματα με την K8N... Την έδωσα και πήρα Asus. Δεν έβγαζα άκρη. Εδώ έχανε την επιλογή στο BIOS για να έχει USB2.0. Έστειλα email στην MSI και μου είπαν να δοκιμάσω με το beta bios που το έχουν διορθώσει. @@! Τα ίδια έκανε. Και όταν το beta έγινε release, πάλι τα ίδια. Τα πήρα στο buffer και την πούλησα.

Link to comment
Share on other sites

@Occultist: Τελικα ειχες δικιο. επαιξα με διαιρετη μνημες και οντως ανεβηκε χωρις κανενα προβλημα.με τα αλλα ομως καναλια τι γινεται; μπορω με καποιο προγραμμα να ελεγξω αν εχουν ανεβει και αυτα/ σε τι ταχυτητες κυμαινονται;αν ξερει κανεις ας βαλει καποιο λινκ.

post-3543-1416072621,3386_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.