Jump to content



BSOD


ARVAS

Recommended Posts

Παιζω L2 το αφηνω να πουλαει και κανω minimize.Μετα απο λιγο παω να το ξανανοιξω και τσουπ Bsod.Καποιος εξυπνος σκεφτηκε οτι θα ηταν καλη λυση να κανει αυτοματα επανεκκινηση και να μην βαλουν στο βιος επιλογη να μην γινεται επανεκκινηση μετα μπλεδουρα. Οποτε δεν μπορω να ξερω τον κωδικο του προβληματος.Κανει επανεκκινηση ολα μια χαρα παω να ξανανοιξω το L2, ανοιγει, κανω κανονικα login και μετα στην επιλογη του σερβερ δεν μπαινει σε κανεναν απο τους διαθεσιμους παρολο που λεει οτι ολοι λειτουργουν σε καλη κατασταση.Τωρα η ερωτηση ειναι το δικο μου φταιει η ο σερβερ τους(και οι 3;;; )

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ARVAS

Καποιος εξυπνος σκεφτηκε οτι θα ηταν καλη λυση να κανει αυτοματα επανεκκινηση και να μην βαλουν στο βιος επιλογη να μην γινεται επανεκκινηση μετα μπλεδουρα. Οποτε δεν μπορω να ξερω τον κωδικο του προβληματος.

Δοκίμασε ξανά:

post-1666-1416072626,6673_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ωραια εγινε αυτο (ευχαριστω Frost) αλλα τωρα δεν μου πεταει μπλε οθονες απλα δεν μπαινει στον σερβερ αλλα αφου εχω κανει επιτυχως login.:wall: :wall: :computer:

Edit:Μετα απο καμια 20αρια reboot με φοβηθηκε και ξεκινησε(ειχε γυαλισει το ματι μου και ηταν ετοιμος να γινει φρισμπι ο φορητος..:p )

Link to comment
Share on other sites

Παλι τα ιδια.Καθε φορα που κανω minimize και παω να το επαναφερω με πεταει στα μπλε ενω μεχρι και χθες δεν το εκανε ποτε..Τουλαχιστον τωρα βλεπω και τον κωδικο (0χ0000008Ε).Τι το επιασε ξαφνικα σημερα;;

Ξερει κανεις που μπορω να μαθω τι σημαινει ο κωδικος????? ?????

Link to comment
Share on other sites

Οι μπλεοθονες ομως σε τι οφειλονται;; Και μαλιστα τελειως ξαφνικα απο σημερα το πρωι γιατι το ιδιο πραγμα εκανα και παλιοτερα αλλα δεν αντιδρουσε τοσο ασχημα.και να πεις οτι το πειραξα..Του συμπεριφερομαι με τοση αγαπη και φροντιδα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.