jose Posted June 15, 2006 #1 Posted June 15, 2006 μονο η Αθηνα φενεται καλα! εχετε κανει καποιεσ ρυθμισεις ωστε να φενεται καλητερα?? εχω εγκαταστισει το Google earth το free, εχω ομως και το pro αλλα δεν μου δουλευει! ξερετε τι μπορω να κανω?
GeorgeVasil Posted June 15, 2006 #2 Posted June 15, 2006 Και Βολο φαινεται καλα...!Απλα αυτο που φαινεται δεν ειναι τωρα..ειναι 2 χρονων +..! Το pro δεν το εχω δοκιμασει και πολυ..(και δεν πιστευω να σου δουλεψει εκτος αν το αγορασες). Ξερεται κανενα αλλο προγραμμα παιδες που να κανει αυτην την δουλεια?
jose Posted June 15, 2006 Author #3 Posted June 15, 2006 ναι οντος ο βολος φαινεται καλα, αλλα θεσ/νικη την εχουν αντε γεια!!!!το pro πως δουλευει! ξερεις?
jose Posted June 21, 2006 Author #5 Posted June 21, 2006 Αρχική απάντηση από theodore80 [Χθες, στις 21:20] Μέσω πιστωτικής κάρτας. XAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tomato: :tomato: :tomato: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
FrOsT Posted June 21, 2006 #6 Posted June 21, 2006 Επειδή δεν είναι και τόσο αστείο, να ξέρεις ότι οποιαδήποτε warez απαγορεύετε από τους κανόνες του forum...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.