Jump to content



XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition


georarg1416003243

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 315 ΕΥΡΩ.ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΟΣ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ PCI..ΚΤΛΠ.ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑΝ p4 3,2 478 SOCKET

512 RAM ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΤΗ ΑΥΞΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ REVIEW ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ HELP ME!!!!

ps ξερει καποιος επιδοσεις της καρτας???

post-4565-1416072663,0808_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY [Σήμερα, στις 14:24]

Σε πόσο καιρό θα βάλεις PCI??

Δεν εχω σκοπο αμεσα να βαλω pci οσο μπορω θα το καθυστερησω.θελω να πιστευω οτι με αυτην την καρτα για κανα χρονο ακομα θα παιζω ανετα παιχνιδια. πχ. fear.

Link to comment
Share on other sites

ξερει καποιος αν υπαρχουν 2 εκδοσεις extreme edition? ετσι μου ειπανε οτι ειναι η μια στα 1,2 και η αλλη 1,3 τι γινεται ρε παιδια εχω μπερδευτει!!!!δειτε και στο σιτε

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=144816#openLarger και αν γνωριζει καποιος ας μου πει...

Link to comment
Share on other sites

καλημερα στο forum !!!

λοιπον παιδες την πηρα την καρτα αλλα εχω μια αμφιβολια οποιος μπορει ας με βοηθησει..

στους drivers μου δειχνει χρονισμο μνημης καρτας στα 650 ΜΗΖ. ενω τρεχει απο τον κατασκευαστη στα 1,3 ghz. και φυσικα μου δειχνει 440 ΜΗΖ gpu core, Δειτε εδω http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=144767&productId=144813&productConfigurationId=79731#PV-T70K-UAD(7,3)

γιατι δεν μου το εμφανιζει κανονικα στις ρυθμισεις π.χ. 1,3 αλλα 650 ????Σε αλλες καρτες δειχνει π.χ. 1,2.ας με ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ καποιος γιατι απο εχτες ψαχνω να βρω τι συμβαινει!!!!

Link to comment
Share on other sites

Να χαιρετίσω όλα τα μέλη του forum, μιας και είναι η πρώτη μου απάντηση σε αυτό.

Τρείς μέρες τώρα κάνω ανάγνωση των θεμάτων (αν και τις δύο πρώτες διάβαζα μόνο το θέμα με το modding των κουτιών στο οποίο θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες).

Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σε όλους.

georarg, η κάρτα είναι πολύ καλή, και είναι η καλύτερη σε AGP αυτή τη στιγμή, που μπορείς να βρείς. Η τιμή στην οποία την αγόρασες είναι πολύ καλή, αν αναλογιστείς ότι κοστολογείται περίπου 360 ευρώ. Η απόδοσή της είναι πολύ καλή, καλύτερη από την 6800 που είχες, και καλύτερη από την 6600GT της Albatron που είχα εγώ.

Εάν δεν αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στα πρώτα μοντέλα, με την αυξομείωση της απόδοσης, τότε θα είσαι μια χαρά για πολύ καιρό ακόμη, εκτός και αν χρειαστεί να αλλάξεις μητρική.

Link to comment
Share on other sites

η καλυτερη που μπορει να βρει σε AGP , ΔΕΝ ειναι... αλαλ εχιε και τεραστια διαφορα τιμης με αυτην.. http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Nvidia_AGP_Graphics_Cards.html

(Gainward BLISS GeForce 7800 GS+ SILENT 512MB GDDR3 TV-Out/Dual DVI (AGP) - Retail (GX-032-GW) )

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από georarg [Σήμερα, στις 01:23]

gkats2002 οταν λες αυξομειωση της αποδοσης τι εννοεις???

Στις πρώτες 7800GS της XFX, είχε παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα, το οποίο πολύ το συσχέτισαν με τις χαμηλές θερμοκρασίες της κάρτας, με προβληματικούς οδηγούς, και γενικά είχε γίνει ένας ντόρος, επειδή εκεί που είχες 120 καρέ απόδοση, ξαφνικά έπεφτε στα τραγικά, ακόμη και εάν έκανες δύο μετρήσεις με το Auamark παράδειγμα, την πρώτη θα ήταν μια χαρά και μετά από λίγο σερνότανε, το ίδιο και στα παιχνίδια, και επίσης μπορούσε να κολλήσει πολύ εύκολα σε κάποιο παιχνίδι κλπ.

Όταν αγόρασα την κάρτα, μία εβδομάδα μετά από ένα φίλο (την πήρα από Oktabit χονδιρκή και μάλιστα μου κόστισε ουσιαστικά 90 ευρώ!!!) αυτός είχε συνεχώς το πρόβλημα με την αυξομείωση της απόδοσης. Εγώ το μόνο που αντιμετώπιζα ήταν μερικά κρασαρίσματα σε παιχνίδια. Με μία αναβάθμιση κάποιου driver ουσιαστικά λύθηκαν όλα τα προβλήματα, αλλά εαν έριχνες μια ματιά στο site της XFX εκείνη την περίοδο, θα πάθαινες πλάκα από τα παράπονα που γίνονταν στο forum σχετικά με την 7800GS - κράξιμο, χώσιμο κλπ. - με τελικό αποτέλεσμα να καταργήσουν και το forum από την εταιρεία.

Είπε κάποιος κάτι για ελευθερία λόγου???

Πάντως, εάν δεν έχεις παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο με αυτά που σου περιγράφω, μην ανυσηχείς, μπορεί να έχει βγεί άλλο μοντέλο με διορθωμένο το πρόβλημα. Η καρτούλα είναι κορυφή, θα το δείς.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.