Jump to content

Aπορια με updates...

Recommended Posts

Posted

Ρε παιδια σημερα μετα το φορματ που θα κανω στον υπολογιστη θα περασω το το norton systemworks 2006. Η απορια μου ειναι αν και πως γινεται να περασω τις ενημερωσεις απο αλλο μηχανημα που τις εχει ηδη μεσα για να μην καθομαι να κατεβαζω με τις ωρες με την 56αρα. Γινεται αυτο το πραγμα και αν ναι με ποιο τροπο;

Posted

Γνώριζα ένα πρόγραμμα που το κάνει αυτό, αλλά δεν το θυμάμαι και δεν ξέρω αν υπάρχει κι όλας πια!

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα φίλο με aDSL ή σε ένα NetCafe και θα κατέβαζα το AutoPatcher, Cdάκι και go :D

Posted

Grand Edit: Μόλις είδα ότι μιλάς για updates του Nortona! Sorry, αυτό που λέω είναι για updates της Μ$. Ένας μοντ να κάνει διαγραφή των ασχέτων παρακαλώ!

Μαζεύει όλα τα updates της μαμάς Μ$ και τα έχει σε ένα setup :D

www.autopatcher.com

Βρες την έκδοση June Full. Μετά κάθε μήνα περνάς το εκάστοτε update.

Posted

βασικά τσέκαρε το support της symantec, τα σώζει μέσα σε έναν φάκελο, που σου λέει αν έχεις πρόβλημα και δεν κάνει update να τον αδειάσεις.

Από ότι θυμάμε τα αρχεία πρώτα τα κατέβαζε εκεί και μετά τα έτρεχε οπότε μπορεί να υπάρχει λύση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.