Jump to content



η γνωμη σας για Asus Vento 3600 / watercooling


beez

Recommended Posts

σκεφτομαι για αυτο το κουτακι με look ferrari:)

http://www.xoxide.com/asus-vento-3600-pc-case-red.html

επειδη θελω να πάω σε υδρόψυξη κάτι θετικό που πρόσεξα ειναι ι ράγες στο πίσω μέρος που μου δίνουν την εντύπωση οτι ίσως χωράνε να φιλοξενήσουν ενα διπλό ψυγείο και ανεμιστήρια (λεμε τώρα)

το έχει δει κανεις αυτο το κουτι απο κοντά?

αλλιώς ποιο κουτί θα προτείνατε για watercooling χωρις απαραίτητα να χρειάζετε να φιλοξενεί τα πάντα μέσα του (π.χ. ψυγείο έξω η απο πάνω?)

Link to comment
Share on other sites

...στη αρχη ψιλομπερδευτικα...αν κανεις πατεντα σχεδον ολα τα κουτια μπορουν να φιλοξενησουν w/c με ομορφο αποτελεσμα...

εξαρταται απο τα λεφτα που θες να δωσεις για κουτι..

υ.γ δεν θα σου συνιστουσα αυτο το κουτι....μονο πλαστικο εχει και μονταρεται δυσκολα

Link to comment
Share on other sites

Το κουτακι αυτο μπορεισ να πας να το δεισ απο κοντα σε καποιο Πλαισιο που θα το εχει προβολη η και απο το site του.

τιμη τα 140 ευρω, το εχω δει απο κοντα και ειναι απιστευτα μικρο + ειναι απο πλαστικο οπως ειπε και ο unkown και μονταρεται οντως δυσκολα.

Το μονο "θετικο" που μπορεισ να βρεισ ειναι το οτι ανοιγει ευκολα το μπροστινο μερος που κρυβει τα bays.

Επιλογη καθαρα δικη σου αν και θα επρεπε να πας μια βολτα να το δεις απο κοντα ;)

Link to comment
Share on other sites

ειδα το κουτι στο πλαισιο σημερα...ψηλοτραγικο,πολύ κριμα τα 140 ευρώ, η πατέντα πάντως πίσω μπορεί και αν χωράει ενα διπλό ψυγείο τωρα για τα ανεμηστήρια δεν ξέρω....

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω ρε φίλε beez, τόσο πολύ σου αρέσει αυτό το κουτάκι ώστε να σκάσεις 140 ευρώ? ’μα σ΄αρέσει πάρτο. Πάντως υπάρχουν πολύ καλύτερα κουτάκια στα ίδια λεφτά.

Για δες αυτό εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700280

και

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700277

και

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700298

Link to comment
Share on other sites

φιλε τουρμπο χ αν δεις απο πανω αναφέρω οτι ειναι πλαστικούρα το βεντο.επισης εχω ανοιξει ενα παρεμφερες τοπικ για κουτια της θερμαλτακε. και συγκεκριμενα το σαρκ που παρέθεσες. αυτο που με απασχολεί ειναι οτι οι ποιότητα δεν πρεπει να ειναι σε πολύ καλά επίπεδα, τα σχέδια σιγουρα ειναι απο τα ποια ενδιαφέροντα και οι τιμές αρκετά ελκυστικές αλλα την βλέπω μουφα την δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Εσύ μέχρι πόσα δίνεις; Αν μπορείς να δώσεις 200 μπορείς να πας σε Lian Li. Επίσης για κάτι φθηνό και όχι πλαστικούρα θα κοίταγα και τα Casetech 1020-2A (χωρίς να το έχω δει εσωτερικά, θα το έψαχνα πάντως).

Πές εσύ πόσα δίνεις και θα βρούμε κάτι καλό στα μέτρα σου... ;)

edit: Μαζί σου για τα TT... :D

Link to comment
Share on other sites

το budget ειναι γύρω στα 150-160, αρχίζω και καταλαβαίνω την λογική του stacker παντω ς γιατι αν και ασχημο ειναι καλύτερη επιλογή απο αλλα κουτια στο ίδιο επίπεδο τιμής. κοιτάω και πρετοριαν και wavemaster αλλα με χαλάει οτι πρεπει να σκάσω και αλλα για πλαινό παράθυρο καθώς και οι ανεμιστήρες που ειναι 80άρηδες.

γενικα το ζητούμενο ειναι χαμηλός θόρυβος

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμαι για το praetorian αλλά το wavemaster είναι πολύ μικρό... Δεν θα σε βολέψει. Όσο για το αν είναι άσχημο ή όμορφο το Stacker, αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά μου αρέσει...

Στα λεφτά που λες βασικά το Stacker και τα TT παίζουν. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Θα δω και θα σου πω. Πάντως ψάξου και σε Antec. Πιστεύω πως έχουν κάτι το διαφορετικό να δείξουν. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ψάξε λίγο για το Enermax CS-718. Δεν το έχω δει ακόμα σε review αλλά εκ πρώτης όψεος φαίνεται καλό. Σπαστικό το οτι παίρνει τη μητρική σε στυλ V2000 αλλά εσένα μπορεί να σου αρέσει. Καλούλι φαίνεται πάντως απο κάτι μικρές φωτογραφίες που είδα... http://www.enermax.com/english/product_cases_detail.asp?PrID=6

:OT: Τι ερωτεύσιμο που είναι αυτό το Silverstone TJ-07!!! :inlove:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.