Jump to content



Προβληματική εγκατάσταση WinXP Pro με το NLite


koulis13

Recommended Posts

Καλημέρα.

Απο εχθές παιδεύομαι να κάνω εγκατάσταση τα WinXP Pro Greek και κατά την εγκατάσταση παρουσιάζεται πρόβλημα.

Φτάχνω ένα δισκάκι με το nlite v 1.0 Final και περνάω το sp2, τα hotfixes και τους οδηγούς.

Κάνω κανονικά εγκατάσταση και στη δεύτερη επαννεκίνηση (μετά την εγκατάσταση) τη στιγμή που πάει να εμφανιστεί το λογότυπο των WinXP με τη μπάρα, βλέπω για ελάχιστα δευτερόλεπτα το λογότυπο χωρίς τη μπάρα να κινείται και για ελάχιστα δευτερόλεπτα μια μπλέ οθόνη χωρίς να προλαβαίνω τί γράφει και γίνεται αυτόματη επννεκίνηση. Απο αυτό το σημείο και μετά δέ μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε σε safe mode δέ μπορώ να μπώ. Έχω φτιάξει πολλά πολλά δισκάκια απο εχθές μέχρι σήμερα χωρίς αποτέλεσμα.

Το πρόβλημα που περιγράφω το αντιμετωπίζει και ο χρήστης BelowSky όπως θα δείτε εδώ. Το πρόβλημα είναι ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά οτι εγώ έχω raid στον ich5r controller και δέν έχω χρησιμοποιήσει το RyanVM Update Pack.

Γνωρίζετε κάτι για το θέμα; Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και έχει βρεί κάποια λύση;

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Μόλις τελείωσα μια επισοδειακή εγκατάσταση ΧΡ σε 2x Raptor RAID0 στον controller του NF4 της DFI Ultra-D. Ετοίμασα το CD με το nLite και μου τα έκανε μαντάρα. Κολλούσε στο ίδιο σημείο που περιγράφεις. Τελικά η λύση ήρθε με 20 λεπτά περπάτημα και δανεισμό floppy drive από γείτονα...

Link to comment
Share on other sites

Ανάθεμα κι αν έχω δει CD του nLite να δουλεύει.. Μαντάρα τα κάνει.

Με τη δισκέτα εννοεί ότι ακολούθησε την κλασσική μέθοδο του F6.

Έχεις την δισκέτα της εταιρίας της MoBo με τους drivers για τον sata/raid controller και πατάς στην αρχή του Windows Setup to F6 ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.