Jump to content



Case,ψυκτρα και fans.....ή υδροψυξη?


Nio_S2000

Recommended Posts

Eχω ενα no name mid tower,με μαμα ψυκτρα στον cpu-intel p4 northwood 2.8 533 fsb-...και ελεγα να κανω o/c.Τι ειναι προτιμοτερο,να αγορασω το Skark της Thermaltake και μια thermaltake xp 120 με 2 fans ή να βαλω υδροψυξη?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

κατα τη γνωμη μου, παρε την ψυκτρα πρωτα γιατι ειναι φτηνοτερη και θα δεις και μεγαλυτερη διαφορα σε θερμοκρασιες, και αν σου αρεσει το αθλημα αναβαθμιζεις και το κουτι αργοτερα...

Εκτος αν το midi-noname σου δεν εχει κανεναν ανεμιστηρα εξαερισμου....τοτε μονο με την ψυκτρα δε θα κανεις πολλα πραγματα εκτος αν αφαιρεσεις τελειως το πλαϊνο του κουτιου.

Αν εχει εστω εναν 8αρη μπροστα και εναν πισω εισαι ΟΚ για αρχη με την ψυκτρα...

Link to comment
Share on other sites

Πρωτα σιγουρεψου οτι οντως θα χρειαστεις νεα ψυχτρα,δηλαδη αν θα κλοκαρεις τοσο πολυ ωστε να εχεις προβλημα θερμοκρασιας.Επειτα να ξερεις οτι οσο καλη ψυχτρα να εχεις αν το κουτι δεν αεριζεται σωστα δουλεια δεν γινεται,οποτε κανε δοκιμες με το κουτι που εχεις πρωτα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.