Jump to content



Το ADSL in a box στα 1024, με μόνο 25 �/ μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο!


helloween

Recommended Posts

Η FORTHnet συνεχίζει τις μοναδικές internet προσφορές της και «ανεβάζει στροφές» με ADSL in a box στα 1024, μόνο με 25 το μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πιστή στη δέσμευσή της για την προώθηση της ευρυζωνικότητας, η FORTHnet προσφέρει σε όσους αποκτήσουν ADSL in a box από 21 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου 2006, και την ταχύτητα 1024 για έναν ολόκληρο χρόνο, με κόστος μόλις 25 το μήνα.

To ADSL in a box διατίθεται από τις αλυσίδες καταστημάτων Πλαίσιο, Multirama, Κωτσόβολος, Ηλεκτρονική, GNET, Fnac, Mediamarkt, Βιβλιοκίνηση, από το e-shop.gr καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και τα γραφεία της FORTHnet σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το ADSL in a box έχει τιμή αγοράς 117 και σε αυτή περιλαμβάνονται οι 5 πρώτοι μήνες σύνδεσης. Η προσφορά στα 1024, απαιτεί 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία, ενώ το κόστος από τον 6ο έως και τον 12ο μήνα είναι 26,14 / μήνα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.