Jump to content



Εκ του "ασφαλούς"...


Recommended Posts

Μπορεί κανείς να μου απαντίσει μέχρι τί volt αντέχει ο 940 D? Στο auto με FSB 250 (4 Ghz) to cpu z "παίζει" μεταξί 1,312 με 1,365.Και αυτό ειναι το max που μπορώ να πάρω στο auto σε σταθερό σύστημα.Ένα πάνω το FSB και κρασάρει.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά δεν είναι τι αντέχει ο επεξεργαστής το θέμα είναι σε ποια volts θα τον ξεκινήση η ψύχτρα που έχεις πάνω γιατί ως γνωστό οσο ανεβαίνουν τα volts ανεβαίνει και η θερμοκρασία του.

’ρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι ανεβάζεις κατά μια σκάλα κάθε φορά τα volts και να παρακολουθείς θερμοκρασίες ώστε να καταλάβεις μέχρι που σε πέρνει με την ψύχτρα που έχεις.

Link to comment
Share on other sites

καλά αυτό, αυτό που ρωτάω είναι μέχρι τι volt αντέχει γενίκα.Για παράδιγμα αν βάλω 1,65 που βγάζει το mobo το πιο πιθανό θα είναι να ρωτάω που θα βρώ cpu στο επόμενο post μου. Έχω την 9500 της zalman.Στα 4Ghz ανεβάζει μέχρι 58 βαθμούς.

Link to comment
Share on other sites

Ναι η αλήθεια ειναι οτι υπέρβαλα λιγάκι...Πάντος στα 4 είναι απόλυτα στοθερός.Λέω να κάτσω εδώ για λίγο και μετά βλέπουμε για παραπάνω.(καταραμένη ζέστη). :whip:

Link to comment
Share on other sites

το έχει πει το παλικάρι:

Αρχική απάντηση από Unholy_Pozer

Έχω την 9500 της zalman.Στα 4Ghz ανεβάζει μέχρι 58 βαθμούς.

plessinho-13- μην κάνεις επαναλαμβανόμενα posts, χρησιμοποίησε το κουμπάκι 'διόρθωση' καλύτερα.

;)

Link to comment
Share on other sites

Εχθές το βράδυ τον ανέβασα απο 3,2Ghz στα 4,48Ghz !!! το ξέρω οτι έχετε δεί παραπάνω αλλά για μένα ειναι ατομικό ρεκόρ!Αν και πιστεύω οτι θα το ανεβάσω λίγο ακόμη.:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.