Jump to content



Σύνδεση επιτραπέζιου DVD recorder με PC


asxetos1416003198

Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα DVD recorder αλλά δε θέλω να πάρω και τηλεόραση.Έχω την Winfast TV 2000 XP Deluxe.Αν συνδέσω την έξοδο S-Video του DVD recorder με αυτήν της κάρτας τηλεόρασης θα λειτουργήσουν όλα απρόσκοπτα ή πρέπει να κάνω και κανένα άλλο κόλπο; icon10.gif

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη θες να βαζεις το dvd-recorder να γραφει με το tuner του και για να αναπαραγεις αυτα που εγραψες να δινεις σημα στο PC μεσω της καρτας TV?

ΟΚ γινεται αυτο, αλλα γιατι να μη βαλεις το δισκακι που εγραψες κατευθειαν στο dvd-drive του PC και να το αναπαραγεις απο τον υπολογιστη? Επισης αν εχεις σχετικο χωρο στο δισκο δεν μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με την winfast αφου την εχεις ηδη και να γλιτωσεις την αγορα του dvd-recorder?

Link to comment
Share on other sites

Ασχετε τζαπα κοπος ολα αυτα που λες να κανεις.....Ακου τι σου λεει και ο blinky

Και κατι αλλο....το tv tuner σου δεν μπορει να αποθηκευσει στον σκληρο σου μεσω του προγραμματος της winfast?Επειτα να τα αντιγραψεις σε cd η' σε dvd αν φυσικα εχεις dvdrw στο pc σου(δεν αναφερεις)

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα, τελικα θες να μετατρεψεις τις VHS κασετες σου σε DVD. Το σιγουρο ειναι οτι δεν χρειαζεσαι dvd-recorder...συνδεεις το VCR σου με το video-in της Leadtek, και με καποιο προγραμμα κανεις capture σε mpeg-2. Μετα το να γραψεις το mpeg-2 σε DVD ειναι πολυ απλη διαδικασια...

Link to comment
Share on other sites

το καλωδιο της κεραιας δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θες να κανεις απο τη στιγμη που εχεις ηδη γραμμενα σε VHS αυτα που θελεις αν μεταφερεις. Αν η leadtek εχει το video-in σε μορφη s-video τοτε καντο οπως λες.

Η γενικη ιδεα ειναι να συνδεθει video-out απο το VCR με video-in απο την Leadtek και οσον αφορα το hardware εισαι ετοιμος. Τωρα το τι μορφες video-in/out εχει το VCR σου και η leadtek δεν ξερω.

Αφου κανεις αυτη τη στυνδεση μετα ειναι θεμα software να κανεις το capture και να μετατρεψεις τα mpeg2 σε DVD...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.