Jump to content



Θα ήθελα την συμβουλή σας για...


$pIdy_mc

Recommended Posts

Αγαπητοί χρήστες του thelab :)

Είμαι καινούργιο μέλος σε αυτό το site και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, καθώς εσείς θα ξέρετε πολύ περισσότερα απ ότι εγώ.

Ο λόγος που σας ζητάω τις συμβουλές σας είναι γιατί ομολογώ πως δυσκολεύτηκα αρκετά να αποφασίσω ποια κάρτα να πάρω, οι επιλογές είναι τόσες πολλές και οι γνώσεις μου λίγες :p

Έχω μία Radeon 9250,128 MB, PCI της ΑΤΙ και θέλω να πάρω μια καινούργια κάρτα γραφικών για το PC μου, καθώς αυτή δεν σηκώνει το αγαπημένο μου παιχνίδι, το Counter-Strike Source (ενώ παίζω κολλάει)

Θα ήθελα όμως να σας ζητήσω να μου πείτε κάρτες οι οποίες θα αποδίδουν καλύτερα με επεξεργαστή 2,00 GHz.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας :D

Με εκτίμηση

$pIdy_mc

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες.

Βασικά αν θές γίνε λίγο πιο αναλυτικός για το σύστημα σου για να δούμε αν έχει θύρα agp γιατι κάτι καλύτερο σε pci δεν νομίζω να βρείς.

Πάντως αν η μητρική σου έχει agp καλή κάρτα θα ηταν μια 7600gs ίσως.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από NoDsl

Επιλογές είναι 9800pro(μεταχ), 6600GT(μεταχ), 7600Gs, 6800GT(μεταχ), 6800(μεταχ), X1300, X1600 ανάλογα τα πόσα θες να δώσεις και σε τι μηχάνημα θα την βάλεις.

πήγαινε καλύτερα σε μεταχειρισμένη :D με καμία από αυτές δεν θα έχεις prob θα το παίζεις αξιοπρεπέστατα :D:D

Link to comment
Share on other sites

η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ συμφέρει να βάζεις πολλά λεφτά στα PC,γατί ότι και να πάρεις σε έναν τουλάχιστον μήνα είναι παλιό.....ιδιαίτερα οι κάρτες γραφικών που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ;)

Link to comment
Share on other sites

Και απο εδώ αν έχεις συμπληρώσει 50 ποστς αλλά είναι και καταστήματα που πουλάνε και τα οποία δεν θυμάμαι να σου αναφέρω. Ψάξε λιγάκι το forum κάτι θα βρεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.