Jump to content

Θα ήθελα την συμβουλή σας για...


Recommended Posts

Posted

Αγαπητοί χρήστες του thelab :)

Είμαι καινούργιο μέλος σε αυτό το site και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, καθώς εσείς θα ξέρετε πολύ περισσότερα απ ότι εγώ.

Ο λόγος που σας ζητάω τις συμβουλές σας είναι γιατί ομολογώ πως δυσκολεύτηκα αρκετά να αποφασίσω ποια κάρτα να πάρω, οι επιλογές είναι τόσες πολλές και οι γνώσεις μου λίγες :p

Έχω μία Radeon 9250,128 MB, PCI της ΑΤΙ και θέλω να πάρω μια καινούργια κάρτα γραφικών για το PC μου, καθώς αυτή δεν σηκώνει το αγαπημένο μου παιχνίδι, το Counter-Strike Source (ενώ παίζω κολλάει)

Θα ήθελα όμως να σας ζητήσω να μου πείτε κάρτες οι οποίες θα αποδίδουν καλύτερα με επεξεργαστή 2,00 GHz.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας :D

Με εκτίμηση

$pIdy_mc

Posted

Καλώς ήρθες.

Βασικά αν θές γίνε λίγο πιο αναλυτικός για το σύστημα σου για να δούμε αν έχει θύρα agp γιατι κάτι καλύτερο σε pci δεν νομίζω να βρείς.

Πάντως αν η μητρική σου έχει agp καλή κάρτα θα ηταν μια 7600gs ίσως.

Posted

Καλώς σας βρήκα :D

Για αυτό που με ρώτησες.....δεν έχω ιδέα αν είναι agp :o

Ξέρεις απο που μπορώ να δω......Έψαξα το "διαχείριση συσκευών", αλλά δεν λέει.....

Posted

Κατέβασε απο την αρχική σελίδα, αριστερά, απο τα tools το everest και κατέβασε το. λέει μοντέλα λέει απόλα. H το sandra.

Posted

ΛΟΛ το βλέπεις για μοντέλο μητρικής αυτό? :p ψάχτο λίγο καλύτερα

Posted

Ααα.....sry..... νόμιζα ότι έλεγες για τον ελεκτή......εγώ με τα "εσωτερικά" των PC δεν ξέρω που μου πάνε τα τέσσερα....... :p

είναι agp τελικά.....δόξαση το βρήκαμε ! lol

Posted

Επιλογές είναι 9800pro(μεταχ), 6600GT(μεταχ), 7600Gs, 6800GT(μεταχ), 6800(μεταχ), X1300, X1600 ανάλογα τα πόσα θες να δώσεις και σε τι μηχάνημα θα την βάλεις.

Posted

Οτι ειπε ο απο πανω. 6600gt για πιο φθηνα βεβαια αν σε ενδιαφερει πολυ ο παραγοντας αποδοση-τιμη.

Posted

Πιο φτηνά θα βρει μια 9800προ και πάιζει και καλύτερα το cs:s μιας και ΑΤι optimized

Posted

steve : agp είναι τελικά :)

ΝοDSL: thx για την βοηθειά και για τα ονόματα των καρτών :)

Posted
Αρχική απάντηση από NoDsl

Επιλογές είναι 9800pro(μεταχ), 6600GT(μεταχ), 7600Gs, 6800GT(μεταχ), 6800(μεταχ), X1300, X1600 ανάλογα τα πόσα θες να δώσεις και σε τι μηχάνημα θα την βάλεις.

πήγαινε καλύτερα σε μεταχειρισμένη :D με καμία από αυτές δεν θα έχεις prob θα το παίζεις αξιοπρεπέστατα :D:D

Posted

η αλήθεια είναι ότι δεν πολύ συμφέρει να βάζεις πολλά λεφτά στα PC,γατί ότι και να πάρεις σε έναν τουλάχιστον μήνα είναι παλιό.....ιδιαίτερα οι κάρτες γραφικών που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ;)

Posted

Και απο εδώ αν έχεις συμπληρώσει 50 ποστς αλλά είναι και καταστήματα που πουλάνε και τα οποία δεν θυμάμαι να σου αναφέρω. Ψάξε λιγάκι το forum κάτι θα βρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.