Jump to content



My future case-> Lian Li PC-G70


bezdim

Recommended Posts

Παιδιά είμαι κάτοχος του κουτιού της υπογραφής μου. Το παλιό καλό chieftec υπηρέτησε καλά δύο χρόνια τώρα, αλλά ψάχνω για κάτι καλύτερο, μεγαλύτερο και πιο εργονομικό. Μετά από εκτενή μελέτη των threads του Lab από τον διακαή πόθο μου για απόκτηση ενός Lian Li κατέληξα στοPC-G70 . Μέχρι στιγμής έχω βρεί μόνο θετικά, αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη καθώς και τυχόν αρνητικά γι αυτό το κουτί (αν φυσικά υπάρχουν).

Υ.Γ. Σας παρακαλώ σεβαστείτε την επιθυμία moy και μην αναφερθείτε καν σε stacker:p :p :p

Link to comment
Share on other sites

Φιλε ημουν μεταξυ του Lian Li που λες,του Stacker και του Armor..Αλλη κλαση το Lian Li..Πηγα και τα ειδα απο κοντα..Οτι και να πω για το Lian Li ειναι λιγο..Χωροι,σχεδιασμος,ποιοτητα κατασκευης..Η καλυτερη επιλογη :D (ασχετως αν τελικα πηρα armor :p με βολευε καλυτερα για την υδροψυξη...:nothing: )

Link to comment
Share on other sites

Βαζεις βαζεις :D Απλα και μονο δεν θυμαμαι να ειδα στον πατo τρυπουλες οπως ειχε το armor (με βολευε για την αντλια :) ) και εκτος αυτου σκεφτομουν να ξεκινησω modding..Λυπομουν να το κανω αυτο στο Lian Li :nothing::p Παντως φιλε αν εχεις τα 200 που ζηταει παρτο..Μην το σκεφτεσαι :D

Link to comment
Share on other sites

Όσο γι αυτό, το site της Lian Li δείχνει ότι "φεύγει" αέρας από εκεί άρα το πολύ πολύ να του βάλεις καμία σίτα για την σκόνη.Και κάτι άλλο, όλοι οι ανεμιστήρες είναι όλοι 120άρηδες, ακόμα και "της vga";

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.