Jump to content



στήριγμα οθόνης στον τοίχο


cypherth

Recommended Posts

θέλω να τοποθετήσω την οθόνη του υπολογιστή στον τοίχο, είναι tft η lg l1915s flatron, (όχι ότι έχει σημασία απλά μήπως είμαι τόσο τυχερός και κάποιος την έχει ήδη τοποθετήσει τη συγκεκριμένη στον τοίχο)

επίσης πάλι θα με ενδιέφερε να βάλω και την tft τηλεόρασή μου στον τοίχο αλλά όλες οι βάσεις που έχω κοιτάξει κοστίζουν πάαααρα πολλά. ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί με βάσεις για tft γενικά ή κάποια άλλη πατέντα για να τις μοντάρω?

Link to comment
Share on other sites

έχει το carrefour με 35 euro??????? προχτές κοίταξα και δεν είχε τίποτα!!!! μήπως εννοείς απλές βάσεις? αν μένεις αθήνα ή θεσσαλονίκη πες μου σε ποιο διάδρομο είναι ξέρω και στα 2 καταστήματα απέξω γιατί μένω και στις 2 πόλεις :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
  • 3 weeks later...

Εγώ προσωπικά εβαλα δύο βύσματα στον τοιχο και απο μια βίδα και την κρεμασα σαν καδρο πανω απο το γρφείο μου, βέβαι δν περιστρέφεται πουθενα είναι εντελώς ακίνητη. Κόστος σχεδον μηδενικό. Σίγουρα τα στηρίγματα είναι η καλήτερη λυση ομως.

Link to comment
Share on other sites

πάρε βάσεις (με το σωστό Mount δες στο site του κατασκευαστή ) ανάλογα τι θες (περιστροφή γωνία κτλπ)

πάει και η τιμή .

Πολλές φορές πάρε μετρήσεις στον τοίχο (αλφάδι απαραίτητα ) να μπει ίσια

για μένα αν είσαι ψείρας αξίζει και ενα καναλάκι να περάσουν τα καλώδια (ακόμα και σκαφτό μέσα στο τοίχο )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.