Jump to content

2ος Σκληρός

FocusX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω σχεδόν αποφασίσει να προσθέσω ένα ακόμα σκληρό στο σύστημα μου και κατά 99% θα είναι ο raptor 740ADFD. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι το εξής και θα ήθελα τις γνώμες/παρατηρήσεις σας:

-Θα είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στο λειτουργικό, χωρίς partitioning καθώς απ'ότι ξέρω μειώνονται οι επιδόσεις κάνοντας partition.

-Ο ήδη υπάρχων WD 250SD θα χρησιμοποιηθεί ως data drive αλλά σκέφτομαι να εγκαταστήσω και 2ο λειτουργικό εκεί, μήπως πρέπει να προσέξω τίποτα επειδή τα 2 λειτουργικά θα είναι σε 2 διαφορετικούς δίσκους;

-Το Pagefile σε δικό του αποκλειστικό partition στον παλαιότερο σκληρό.

Επίσης αν κάποιος έχει πάρει τον Raptor 740ADFD ας πει τη γνώμη του, με ενδιαφέρει και η πλευρά του θορύβου.

Τέλος, κολλάω σε 2 ακόμα θέματα

- τον βρίσκω μόνο στο e-shop και έχω δει κατά καιρούς αρνητικές γνώμες για αγορά σκληρού από εκεί, μήπως να περιμένω να το βρώ και αλλού;

-επειδή είμαι εκτός Λεκανοπεδίου, γενικά τους προσέχουν κατά την μεταφορά ή τρώνε χτύπους;

Επίσης να σημειώσω ότι δε με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση κάποια υλοποίηση RAID...

Αυτά, thanx εκ των προτέρων...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.