Jump to content



Ερωτηση για SLI


leon1416003188

Recommended Posts

Καραασχετο αλλα στις μητρικες με crossfire κυκλοφορουν hacked drivers που παιζουν SLi.Γινεται σε μητρικες με SLi και εννοειται nVidia chipset(δλδ DFI nF4 SLi DR) να παιξει crossfire?Δεν το χω διαβασει πουθενα απλα ρωταω απο περιεργεια :shifty:

Link to comment
Share on other sites

με 2x7800GT κι ας ειναι αλλης εταιριας θα μπορεις να δουλεψεις.ιδιες καρτες,ιδια αρχιτεκτονικα χαρακτηριστικα.με 7800GTX δεν θα μπορεσεις ομως.ναι μεν ιδιος πυρηνας αλλα ο ενας ειναι κομμενος και ο αλλος κανονικος,αρα οι οδηγοι δεν θα βλεπουν 2 ιδιες καρτες.

Link to comment
Share on other sites

Leon και εγώ SLI σύστημα κατέχω με δύο 7800GT.

Αυτό που θες να κάνεις δεν γίνεται παρά μόνο σε συνδεσμολογία crossfire.

Φαντάσου αφού όταν πρωτοβγήκε το SLI οι δύο κάρτες έπρεπε να ήταν πανομοιότυπες(ίδιος κατασκευαστής,ίδιο bios) και αυτό το "πρόβλημα" με το πανομοιότυπες λύθηκε με τους drivers της σειράς 80.

Αυτό το "παρακλάδι" του site της Nvidia που προτείνει ο sofix είναι αρκετά κατατοπιστικό και όχι μόνο γι αυτό που ρωτάς αλλά και για άλλα πολλά θέματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.