Jump to content



SONY DCR-HC 23 άθικτη !


Alexandros

Recommended Posts

Η γνωστη best buy στην κατηγορια της καμερα με οθονη αφης, παναλαφρη,πανευκολη στον χειρiσμο και με χρωματικες επιδοσεις ανωτερες του μεσου ορου.

Αγορασμενη στα τελη Ιουνιου για λογαριασμο εταιριας, παρεμεινε ανέπαφη και αχρησιμοποιητη για 2.5 μηνες στο κουτι της(γιατι στο μεταξυ κατεληξαν σε αλλες προδιαγραφες) . Λειτουργησε μονο την πρωτη μερα για 4.5 λεπτα εγγραφης δοκιμαστικα. Μαζι δινονται και 4 κασετες SONY premium και ενα τριποδακι.

Ολα μαζι κοστισαν 400 ευρω. Τα δινω για 300 ευρω μετρητα ή για hardware αξιας 300 ευρω, κατα προτιμηση να περιλαμβανει καρτα ΑGP τελευταιας γενιας ή conroe . Eιμαι ανοιχτος σε προσφορες, ακομα και για ανταλλαγη με ψηφιακη φωτογραφική Panasonic ή και με Palmtop με ενσωματωμένο GPS... :T:

Link to comment
Share on other sites

260 τελευταία τιμή να φυγει, μαζι με όλα τα έξτρα...η καλυτερη, οικονομικότερη λύση για entry digital καμερα...δεν τη χρειαζεται κανεις ? 380 εχει κανουργια με τα εξτρα και επαναλαμβάνω ειναι ολα αθικτα στα κουτια τους :...:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.