Jump to content



R600 press slides?


Πριονέτο

Recommended Posts

Για ποιο λόγο έχει το xbox στην εικόνα; Το r600 είναι σαφώς ανώτερο από το xenos. Τι σχέση έχει το hd audio με τη κάρτα γραφικών; Επίσης δεν νομίζω να γράψει η ati πρώτα το blueray και τελευταίο στη λίστα το hd-dvd. Αν τα έγραφε, θα τα έγραφε δίπλα δίπλα. Επίσης έχει τυπογραφικό λάθος "r600 will double the perfomance or 580".

Και το memory bandwidth(80GB/sec) είναι άσχετο. Το memory bandwidth τι μας νοιάζει; Φτιάχνει μνήμες η ati; Δεν θα έγραφε memory bandwidth αλλά fillrate. Αλλά ακόμα και memory bandwidth να έγραφε, θα πρέπει η κάρτα να έχει μνήμη που να τρέχει στα 2.5ghz. Τα 2.5ghz είναι εφικτά για gddr4 αλλά δεν νομίζω να τρέχει τόσο γρήγορα η μνήμη στο r600.

Και το "tremendous" στο "tremendous shader execution capacity" δεν μου κολλάει για official ati. H εικόνα από το 3dmark που κολάει; Είναι dx10 το 3dmark;

Εγώ λέω ότι είναι καράfake. Αλλά και fake να μην είναι, δεν γράφει τίποτα το ενδιαφέρον εκτός από το holiday 2006.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.