Jump to content



Ποια compact μέχρι 420e?


Recommended Posts

Ότι λέει ο τίτλος :p Βάζω όριο 420, γτ μετά πάει 30-60 ευρώ η κάρτα μνήμης, και δε μας παίρνει για πιο πολλά :p

Edit: Με ενδιαφέρει να έχει αρκετές ρυθμίσεις, και όχι μόνο έτοιμα προγράμματα. Χρωματική πιστότητα, μη αλοίωση του αντικειμένου που φωτογραφίζω, κλπ νομίζω ότι θεωρούνται αυτονόητα :)

Link to comment
Share on other sites

Canon PowerShot S3 IS. Έχω το προηγούμενο μοντέλο S2 IS και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η S3 είναι βελτιωμένη στα σημεία και τα περίπου 420 που κοστίζει είναι πολύ καλή τιμή.

Στα θετικά της ο πολύ καλός φακός, 12χ zoom, όσο φωτεινός γίνεται για την κατηγορία. Διάβασε περισσότερα εδώ και κρίνε μόνος σου.

Το μόνο που ίσως σου φανεί αρνητικό είναι το κάπως μεγάλο μέγεθος της αλλά έχοντας περάσει απο μηχανή με 3χ zoom τώρα πια δεν αλλάζω τον καλό φακό για κανένα λόγο.

Στο site θα βρείς review για σχεδόν όλες τις μηχανές που κυκλοφορούν. Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Eιναι οντως φοβερη μηχανη η s3 αλλα δεν νομιζω να ανηκει και πολυ στις compact.Εξαρταται τι θελει ο φιλος.Μηχανη που να μπαινει στην κωλοτσεπη και να τραβαει καλες φωτογραφιες η γενικα μια σχετικα μικρη ΑΛΛΑ ΟΧΙ COMPACT μηχανη?

Link to comment
Share on other sites

Θα την αγοράσω μαζί με την αδερφή μου. Εγώ θέλω compact, που να μεταφέρεται εύκολα. Η αδερφή μου δε ξέρει τι θέλει (ως φυσιολογική γυναίκα :p) Μάλλον compact θέλει κι εκείνη, αλλά δεν αποκλείει και τις λίγο μεγαλύτερες.

Link to comment
Share on other sites

Αν και γενικα δεν μου αρεσει η sony σαν εταιρεια σε οτιδηποτε και αν φτιαχνει, πρεπει να ομολογησω οτι σε compact μηχανες (μιλαω για τις μικρες που μπαινουν στο τσεπακι) ειναι TOP.Παρα πολυ μικρες,ευχρηστες με πολυ καλες φωτογραφιες.

Αν δεν σε νοιαζει αυτο το μεγεθος απλα πας σε canon.

Link to comment
Share on other sites

canon A710 is

Πολυ οικονομικη (για τα ορια που θετεις) και καλη!Απο τις λιγες canon που παω ...(non dslr εε!(και η σειρα G αλλα ηταν παντα ακριβη))

Επισης κλασικες λυσεις οπως sony w100 και fujifilm Ε900..

Oλες παιζουν στα 300-320€....βαλε και 1γιγα μνημη και μερικες μπαταριες...θα βγεις στα 420€

Αν σε ενδιαφερει παιζει και nikon d50 σωμα μονο με 440€ και ενας υπερβολικα καλος φακος για τα λεφτα του 50mm f1,8 κοντα 100€.....κλασεις ανωτερο...!

Link to comment
Share on other sites

είναι το θέμα της εύκολης μεταφοράς. Αν είναι να κουβαλάω κι άλλη μια τσάντα μαζί μου δε λέει :p

Παιδιά το κατάστημα expansys το ξέρετε; Γτ βρήκα την ixus 800is εκεί, στα 371, και τσιμπιέμαι να πάω να την πάρω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.