Jump to content



"Σπάσιμο" φωτογραφίας σε κομμάτια και μεγέθυνση [HELP]


Snips

Recommended Posts

Θέλω να κάνω το εξής:

Μια φωτογραφία να την "κόψω" σε πολλά κομμάτια και με κλικ πάνω σε κάθε κομμάτι να μεγενθύνεται αυτόματα όχι στο ίδιο παράθυρο...αλλά σας POP UP ή κάτι άλλο.

Χρειάζεται για παρουσίαση βασικά αλλά με τo Powerpoint δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Σκέφτηκα σε HTML όπου κάθε κομμάτι θα είναι και hyperlink στο αντίστοιχο μεγενθυμένο τμήμα της φωτογραφίας, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι πρακτικό ή αν υπάρχει κάτι πιο εύκολο. (έτοιμο πρόγραμμα ή trick)

Αν έχετε κάτι υπόψην....ρίχτε το...:whistling

post-1143-1416072801,6632_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

αν καταλαβα καλά, αυτό που θέλεις να κάνεις φυσικά και γίνεται μόνο με powerpoint ρυθμίζεις, πετάς τα images στην πρώτη διαφάνεια και για κάθε ένα απο αυτά, επιλέγεις action/ενέργεια όπου στο κλικ θα σε πετάει σε μια άλλη διαφάνεια (της ίδιας παρουσίασης) που εσύ ορίζεις. και φυσικά μπορείς να έχεις και διάφορα εφε στην εναλλαγή!

Link to comment
Share on other sites

Κόβεις την εικόνα σε κομμάτια με το photoshop ή αντίστοιχο, τα βάζεις με insert image στο powerpoint , και μετά δεξί κλικ σε κάθε εικόνα -> action settings ->hyperlink to ->other file και επιλέγεις το φάκελο με τις εικόνες σε μεγεθυμένη μορφή το αντίστοιχο κομμάτι. Σου ανοίγει popup από τον default web browser. Ρυθμίζεις δε αν το action είναι με κλικ ή με mouse over.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.