Jump to content



Ερώτηση για διακοπή DSLCube


sfakattack

Recommended Posts

Γεια σας.Έχω ενεργοποιήσει στισ 6 Ιουλίου ένα τρίμηνο Dslcube της vivodi.Οπ.οτε σε μερικές μέρες λήγει.Πήρα τηλέφωνο τη vivodi και μου είπαν να τους στείλω ένα fax για άιτηση δακοπής της σύνδεσης. Μόλις σήμερα έστειλα και την αίτηση λοιπόν.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:

Χρειάζεται να κρατήσω ανανεργό το internet από την Παρασκευή και μετά ποθ λήγει η σύνδεσή μου,η μπορώ να εκεμταλλευτώ τις μέρες μέχρι να κοπεί η σύνδεση; Αν χρησιμοποιήσω το internet μετά τη λήξη υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί η σύνδεση αν και έχω κάνει διακοπή σύνδεσης;

Θα παρακαλούσα να μου δοθούν σίγουρες απαντήσεις από άτομα που έχουν ήδη κάνει κάτι παρόμοιο με τη vivodi.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το ίδιο πακέτο μέχρι πρόσφατα είχα. Πήρα τηλ, ρώτησα και μου είπαν 10 μέρες πριν να τους στείλω φαξ, όπως κι έκανα (>10 μέρες πριν). Μία μέρα μετά το τέλος των 5 μηνών συνέχιζα να έχω dsl και πήρα και ρώτησα τί τρέχει, αν έχει πάει κάτι στραβά κλπ. Μου είπαν ότι ολα ήταν εντάξει και πως την επομένη θα μου το έκοβαν. Τελικά μετά από 3-4 μέρες μου το έκοψαν, εγώ όμως χρησιμοποιούσα κανονικά τη γραμμή και μάλιστα αναβαθμισμένη. Απ'ό,τι καταλαβαίνεις λοιπόν, από τη στιγμή που έχεις στείλει τα κατάλληλα χαρτιά (φαξ) την κατάλληλη περίοδο, μάλλον είναι δικιά τους η ευθύνη πότε θα στο κόψουν.

:OT: Πήρα σήμερα την ΟΤΕΝΕΤ να ρωτήσω τι γίνεται με την αίτηση μου.. Και μου απαντάνε 1η Οκτωβρίου θα ενεργοποιηθεί!!! Έμεινα... Στην Ελλάδα και να ξέρουν ακριβή ημερομηνία; Δε μου είπαν απλά "θα ενεργοποιθεί κάποια στιγμή";;; ’λλο και τούτο... :OT: :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Η λογικη λεει οτι μεχρι να στο κοψουνε μπορεις να το εκμεταλευεσαι κανονικα.

Το αν το χρησημοποιεις ή οχι δε θα το κοιταξουν.

Απο τη στιγμη που κανεις την αιτηση διακοπης, απαιτεις διακοπη... δε τους λες "κοψτε το αν δε το χρησιμοποιω".

Ετσι ειναι τα πραγματα και ισχυουν για ολες τις παγιες υπηρεσιες.

EDIT: Ερωτηση:

Ηταν κανενας απο τους δυο σας shared LLU?

ή και οι δυο με οτε?

Ειμαι με shared και δε ξερω ποσο καιρο θα εχω κομμενο internet αν φυγω και παω οτε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.