Jump to content

Α8Ν SLI


kaklas13
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια..

Εχω μια τετοια μητρικη με εκδοση bios 1010. οσο ειχα πανω εναν 3700+ ολα οκ..

τωρα που εβαλα πανω εναν χ2 4400+ δεν βλεπω καμια διαφορα στισ επιδοσεις.

Μηπως θελει bios update για να αποδωσει σωστά?

κ κατι αλλο, ati vga μπορω να βαλω πανω, ετσι?

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά,

αν απλά άλλαξες επεξεργαστή χωρίς να κάνεις format, υπάρχει η πιθανότητα να μην βλέπει τον 2ο core. Αν τρέξεις τον task manager, στο tab performance, βλέπεις 2 ξεχωριστά "κουτάκια" στο cpu usage history ή ένα?

Όσο αφορά την ati μια χαρά θα παίξει, απλά δεν μπορείς να προσθέσεις 2η.

Link to comment
Share on other sites

τους βλεπει κ τους 2 κανονικα αλλα στα games τουλαχιστον(κ γενικα) καμια βελτιωση!

γιαυτο μου μπαινουν υποψίες..

ισως βεβαια να ειναι φυσιολογικο..

:wassat:

Κ format εκανα.

Link to comment
Share on other sites

Βελτίωση θα δεις είτε σε εφαρμογές που είναι multithreaded, σχεδιασμένες δλδ να κάνουν χρήση και των 2 cores ή σε single threaded εφαρμογές οι οποίες πλέον θα τρέχουν ικανοποιητικά ταυτόχρονα.

Ορισμένα παιχνίδια έχουν βγάλει patches για χρήση και των 2 cores.

Link to comment
Share on other sites

Λογικό, η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν εκμεταλλεύεται 2 πυρήνες.

Για να αυξήσεις γενικότερα τις επιδόσεις σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread και κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Και καλώς ήρθες!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...