Jump to content



HP PSC 1315 - Συμβατά μελάνια @ Patras??


Recommended Posts

εχω το πολυμηχανημα HP PSC 1315 και ενδιαφερομαι για μελανια μη αυθεντικα να ριξουμε λιγο το κοστος,μιας κ εκτυπωνω κυριως "μαυρες" σελιδες οπως εργασιες,papers κτλ..

εδω και 2 χρονια τα αυθεντικα της HP με εχουν αφησει απολυτα ευχαριστημενο, αλλα λεω να δοκιμασω κατι αλλο περα απο αυτα με στοχο τη ελαχιστοποιηση του κοστους, χωρις σοβαρο τιμημα στην ποιοτητα..

περιμενω προτασεις απο τυχον συμφορουμιτες που γνωριζουν απο Πατρα , για το που μπορω να βρω refill,imitation κτλ..

Link to comment
Share on other sites

πουθενα δεν πηγα ακομα..ιδεες ριχτε κ αυριο-μεθαυριο παω..

το "αναλωσιμο" δεν ειναι κολλητα σε multirama?και μιας κ ειπες πλαισιο,διαβαζω οτι τα @work του πλαισιου ειναι μουφα?τα βλεπω και καπως τσιμπιμενα,με 3 ευρω παραπανω παιρνεις αυθεντικα..

αν εχω καταλαβει καλα τη διαδικασια,βγαζω τα αδεια μελανοδοχεια,τα παω στο Χ μαγαζι κ μου τα γεμιζει..υπαρχουν τιποτα tricky points π.χ.κεφαλες πανω σε μελανοδοχειο κτλ?πρεπει να ξερω τιποτα αλλο?

βοηθατε τον printer-noob, να μην μου του τα τρωει η HP:P

Link to comment
Share on other sites

Μην τα γεμισεις μονος σου μονο...

Εσκασα 45 για τα κιτ και ακομα τα κλαιω...

Τα γεμισα και το 1350 δεν τα εβλεπε...

Εσκασα και αλλα 50 για τα αυθεντικα μετα...αλλα μπορω να τα χρησημοποιησω πλεον τα γεμισμενα...αλλαζοντας τα οταν θελω να εκτυπωσω..

:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.