Jump to content

Crypto F200


maverick26
 Share

Recommended Posts

καλημερα παιδια. εδω και τρεις μερες ενω ολα ηταν μια χαρα αρχισε να μου πεταει ενα μηνυμα την ώρα που ειμαι στο internet και αναφερει σφάλμα στο win32 και κάτι για ενα scvhost και παγώνει η συνδεση μου χωρίς να μπορώ να κάνω ουτε αποσυνδεση ουτε τίποτα σχετικα με internet.πρεπει να κανω επανεκκινηση παλι ολο το συστημα και μετα πάλι απο λίγο μια απο τα ίδια. Έχω δοκιμάσει και format και τους 3 drivers της crypto που κυκλοφορούν και πάλι τα ίδια κάνει. H forthnet μου λέει οτι απο εκεί δεν βλεπει κανα πρόβλημα και να δοκιμάσω να βάλω ενα modem router. Δεν έχω λεφτά για τέτοια τώρα. τι λέτε να κάνω; καμια ιδέα;To μεσημέρι θα σας στείλω και φωτογραφία με το σφάλμα που πεταει για να καταλάβετε ακριβώς τη είναι.

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασε να το σβησεις!

Επειδη υπαρχουν καμποσα προειδοποιω οτι

Μερικα δεν σβηνονται ...και δεν θα εχεις κανενα προβλημα..

αλλα σβηνονται και δεν ξαναεμφανιζεται..

(νομιζω) μονο ενα σβηνεται και εμφανιζεται συνηθως με μικροτερο μεγεθος..(κοντα στα 14ΜΒ)

και αλλο ενα που αν το σβησεις θα κανει restart ....(σταμπαρε το και μην το ξανασβησεις:D)

Nομιζω οτι αμα βρεις εκεινο που εμφανιζεται και παλι ...η συνδεση θα σου δουλεψει...

Εναλλακτικα τρεξε διαφορα antivirus-spyware...klp

edit ..

απο taskmanager θα βρεις αυτα που σου ειπα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...