Jump to content



Nod32 "bug" solution !!!!


Panos_ole

Recommended Posts

καλημερα σε ολους

Υστερα απο αρκετη ερευνα, το προβλημα της μη εμφανισης της εισαγωγικης οθονης του Nod32 φαινεται οτι αντιμετωπιζεται πλεον καθαρα σαν "Bug" της .....Asus.

Ναι καλα διαβασατε!!!! Το pc probe και καθε αλλη εφαρμογη που εχει γραφτει σε Delphi δημιουργει προβληματα στο Upnp kai sto ssdp service των windows, με αποτελεσμα, εικονιδια να κρυβονται, εντολες απο το startup menu να απουσιαζουν παντελως...και διαφορα αλλα ωραια ευτραπελα που κανουν τα νευρα μας τσαταλια.

Προσωπικη μου γνωμη...Βγαλτε το pc-probe και καθε αλλη εφαρμογη της Asus, και κατοπιν δοκιμαστε μερικα shut-down, Επανεκκινησεις για να διαπιστωσετε οτι ολα ειναι οκ

Παντως πιστευω οτι οντως ειναι αυτο το προβλημα, καθοτι δεν ειχα κανενα προβλημα πριν εγκαταστησω το pc probe, αλλα μετα την εγκατασταση του ξεκινησε ο χαμος.

Σας δινω παρακατω το link με καποιες επιπλεον τεχνικες επισημανσεις

http://www.techzonez.com/forums/archive/index.php/t-16911.html

Καλη τυχη

:) :) :):(

Παναγιωτης

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.