Jump to content



Απορία για τοποθετηση ψυκτρας.


kkimvros

Recommended Posts

Καταρχην εαν εχω βαλει σε λαθος μερος την ερωτηση μου ζητω συγνωμη και παρακαλω πολυ να διορθωθει :o

Το θεμα που ανοιγω εχει να κανει με το εαν ειναι φυσιολογικο μια ψυκτρα να μην καλυπτει πληρως την cpu..:confused:

Δηλαδη, προσφατα αγορασα μια ψυκτρα της Arctic Cooling (freezer 64 pro) η οποια λεει οτι ειναι για AMD64 3.2 και ανω, οταν ομως προσπαθησα να την τοποθετησω παρατηρησα οτι η βαση της ψυκτρας ειναι πιο μικρη απο την επιφανεια της cpu μου:eek: :eek:

Ειναι φυσιολογικο αυτο βρε παιδια?? πρωτη φορα το συναντω αυτο, τι να κανω??

Ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Kαλώς ήρθες!

Αν η βάσης της έχει μικρότερο εμβαδόν από την επιφάνεις του καλύμματος του επεξργαστή, τότε, προφανώς, θα αφήνει κάποιο μέρος ακάλυπτο. Το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας βγαίνει από το ''κέντρο'' (ο πυρήνας κάνει όλη τη δουλειά), οπότε αυτό είναι και το σημείο που σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Αν τα βάζεις σωστά και κουμπώνει δεν νμζ να έχεις κανένα πρόβλημα. Για σιγουριά, στο boot-άρισμα μπες στο bios κοίτα για μερικά λεπτά τη θερμοκρασία της cpu. Πάντως, μη φοβάσαι. Σε περίπτωση που δεν την έχεις βάλει καλά, το πολύ πολύ να σου σβήσει. Οι επεξεργαστές είναι σκυλιά.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω για την υποδοχη!!

Και εγω πιστευω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα, μιας και ασχολουμαι με αυτα τα ρημαδια:D :D απλα περισσοτερο ανυσηχησα για την κατασκευη της ψυκτρας και εαν πρεπει να κανω κανα modification στη βαση της ψυκτρας.

Και παλι σε ευχαριστω για την απαντηση!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.