Jump to content


Desoldering braid


SSJ5

Recommended Posts

Μια λίγο χαζή ερώτηση: Θέλω να αγοράσω λίγο desoldering braid αλλά δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά για να το ζητήσω. Ξέρει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Braid θέλει το παλληκάρι, όχι σταθμό!

Εγώ πάντως το πάω περιγραφικά : "δώσε μου εκείνο το συρματάκι, ξέρεις, που ξεκολλάμε;" ή κάτι παραπλήσιο.

Πρόσεξε όμως, γιατί μάλλον δεν κινείται και πολύ το είδος, και σου δίνουν κάτι πολυκαιρισμένα, τα οποία μόλις τα ακουμπήσεις πέφτει ξεραμένη σκόνη η ρητίνη και σπάνε τα συρματάκια του...

Ζήτα φρέσκο πράμα!

Link to comment
Share on other sites

Κατουμας, της ERSA.

Το δουλευω χρονια και για μενα ειναι μακραν το καλυτερο. Εχει 4 διατομες, παρε καλυτερα το πρασινο που ειναι 2.2 χιλιοστα παχος.

Ελπιζω να ξερεις να το δουλευεις γιατι ειναι επικυνδυνο εργαλειο.

Link to comment
Share on other sites

Οχι λογω αναθυμιασεων.

Πρεπει το κολητηρι σου να εχει αρκετη κοληση στη μυτη γιατι αν κολησει απο ελειψη κολησης το φυτιλι στο τυπωμενο και το τραβηξεις για να ρουφηξει την κοληση ειναι πιθανον να σου παρει μαζι και καποια νησιδα.

Επισης επειδη εχει μεγαλη θερμικη απαγωγη λογω επιφανειας κρυωνει το κολητηρι και πρεπει να το αφηνεις λιγο να επαναθερμανθει απο χρηση σε χρηση, εκτος αν δουλευεις μεγαλο σε ισχυ οποτε και το φυτιλι θα ειναι αχρηστο απο μονο του.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.