GreekSuPreMaCy Posted October 26, 2006 #1 Share Posted October 26, 2006 Αν μπορεί κάποιος να help... Σε computer με επεξεργαστή Inter Core 2 1,86GHz και μητρική ASUS P5PL2 (αν και αυτός που μου τα πούλησε λέει ότι μητρική είναι ASUS P5PL2/C ) μετράω την ταχύτητα του επεξεργαστή και μου δίνει και μέσα από το ΒΙΟS και με διάφορα προγράμματα την εξής ένδειξη: 1404ΜΗz! Γιατί μου αναγνωρίζει λιγότερη ταχύτητα επεξεργαστή από αυτήν που πρέπει? Ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Posted October 26, 2006 #2 Share Posted October 26, 2006 Μηπως επειδη εχεις το fsb στα 200mhz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekSuPreMaCy Posted October 26, 2006 Author #3 Share Posted October 26, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Μηπως επειδη εχεις το fsb στα 200mhz ? Sorry που ρωτάω κιόλας αλλά... τι είναι το fsb?? Και πόσο πρέπει να είναι ρυθμισμένο? Που το βρίσκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guard1an Posted October 26, 2006 #4 Share Posted October 26, 2006 Μετά το overclock ήρθε το downclock Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekSuPreMaCy Posted October 26, 2006 Author #5 Share Posted October 26, 2006 Αρχική απάντηση από Guard1an Μετά το overclock ήρθε το downclock Χεχεχε.... ναι κάπως έτσι... άντε πείτε καμια κουβέντα ρε κοπέλια ήντα είναι το fsb και πως-που-πόσο να το ρυθμίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Posted October 26, 2006 #6 Share Posted October 26, 2006 ψάξτω στο bios, εννότητα δεν μπορώ να σου πώ γιατί διαφέρει από μητρική σε μητρική η ονομασία της. Η τιμή του θα έπρεπε να είναι 266MHz. 266*7=1862MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.