Jump to content



συνδεση x1900xt με lcd?


gio7

Recommended Posts

εχω μια lg37 η οποια συμφωνα με τα χαρακτηριστικα της,δεχεται σημα απο pc ειτε μεσω vga ειτε hdmi.Πηρα καλωδιο vga kμε τον ανταπτορα που ειχε το πακετο της καρτας(dvi-i->dsub)τη συνδεσα με την τηλ.Τζιφος ομως.Κ εκτος αυτου στην οθονη του pc μου εβγαζε no video input.Nα μην τα πολυλογω τελικα(μετα απο επαναλλημενες απεγκαταστασεις καρτας καταφερα τουλαχιστον να εχω εικονα στο monitor.

Nα τονισω οτι εχω εγκαταστησει μονο τους display drivers κ για τις ρυθμισεις tray tools.Μηπως πρεπει να εγκαταστησω κ τους wdm ή ειναι ασχετο?

Αν κ υποψιαζομαι οτι καποιες ρυμισεις πρεπει να κανω στους drivers για να παρω τελικα εικονα κ στην τηλεοραση.

Ας βοηθησει καποιος....

Link to comment
Share on other sites

λοιπον,πειραματιστηκα με τις ρυθμισεις(extend windows onto this monitor k use as primary monitor)k καταφερα να κανω την τηλ.->μονιτορ τικαροντας κ τα 2παραπανω για την 2 οθονη(τηλ.)κ κλεινοντας την οθονη του υπολογιστη.Μονο ετσι ειχα κανονικο desktop στην τηλ.Σε οποιαδηποτε αλλο συνδυασμο ειχα εικονα στην τηλ.αλλα στην καλυτερη περιπτωση ελειπε η κατω μπαρα(που εχει start κ.τ.λ).

Τωρα θα περασω κ τους 6.10 κ wdm γιατι εχω ξεμεινει στους 6,4!!!

Ισχυει οτι πριν την εγκατασταση των νεων πρεπει να βγαλω το ati tool κ να το ξαναβαλω μετα?Με τα profiles που εχω φτιαξει τι γινεται?Με το tray tools τι γινεται?

Link to comment
Share on other sites

Ναι, καλό είναι πρώτα να απεγκαταστήσεις το tools , και μετά τους drivers. Το ati tray tools πάντως, τα σώζει τα profiles και είναι και συμβατά με τις επόμενες εκδόσεις επίσης.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.