xrispunky Posted November 10, 2006 #1 Share Posted November 10, 2006 καλησπέρα σε ολους.. Πρόβλημα με το zone alarm αντιμετωπίζω με το που το έβαλα.Εγκατέστησα το zone alarm το τελευταίο που βρήκα, κ αρχίσαν όλα. Με το που ανοίγω το pc κολλαει 'οταν φορτώνει τις προσωπικές ρυθμίσεις. Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω αλλά βγάζει σφάλμα κ κλείνει.Δοκίμασα κάποιες λύσεις που βρήκα στο ιντερνετ αλλά τίποτα.Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω κ με ασφαλή λειτουργεία αλλά μάταιο. Βγάζει το ίδιο μήνυμα σφάλματος. Μόνο σε κατάσταση λειτουργείας με τις ρυθμίσεις που δούλευαν τελευταία μπαίνω στα win κ δουλεύω αλλά όλα αργούν πολύ.....Δε ξέρω πραγματικά τι να κάνω για να απαλλαγώ απο αυτή τη μα.......όποιος μπορει να βοηθήσει θα ειμαι ευγνόμων!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Posted November 10, 2006 #2 Share Posted November 10, 2006 Μπες στα windows πατα run -->msconfig και στο τελευταιο παραθυρακι δεξια βρες το zone alarm και ξεκλικαρε το.Κανε μετα επανεκκινηση και μετα λογικα θα μπορεσεις να το απεγκαταστησεις χωρις προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrispunky Posted November 10, 2006 Author #3 Share Posted November 10, 2006 Τοσο απλό?? Θα το δοκιμάσω πάντως τ απόγευμα κ θα ενημερώσω.....thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrispunky Posted November 10, 2006 Author #4 Share Posted November 10, 2006 το δοκίμασα όπως πρότεινες αλλά μετά την επαννεκίνηση συνεχίζει τα ίδια. Το σφάλμα που βγάζει είναι: "TrueVector ServiceΗ εφαρμογή TrueVector Service αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της"Τι να πώ?δε ξέρω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.