Jump to content



BF2 Online Error


mortisboy

Recommended Posts

Αυτή την βδομάδα μου ήρθε η γραμμή και μπήκα λιγάκι να παίξω online..αλλά μου πετάει μετά από περίπου 1 λεπτό το παρακάτω έρρορ...??

..να πώ οτι κατέβασα και έβαλα και το τελευταίο official patch 1.4...

..δεν δοκίμασα να βγάλω και ξαναβάλω το παιχνίδι ακομα..

..όταν παίζω local όμως δεν έχω πρόβλημα..:getlost:

..Ιδέα κανείς??

post-73-1416072885,831_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κατι συμβαινει με τις μνημες σου, ΧΩΡΙΣ πλακα τα ιδια μου εκανε και εμενα το καλοκαιρι οταν πειραματιζομουνα με τις corsair, ή αυτο συμβαινει ή προσπαθεις να παιξεις με nocd crack, θελει ή το αυθεντικο cd μεσα ή καποιο image του φορτωμενο σε virtual drive

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

...λοιπον...το εβγαλα και το ξαναεβαλα πολλες φορες...εβαλα και κατευθειαν το καινουριο 1.41 full patch γιατι ειχα μια υποψια για το 1.4 που ειχα κατεβασει..καθε φορα καταφερνω να παιξω κανα 6λεπτο την πρωτη φορα που θα μπω ομως απο κει και περα μαχ 1 λεπτο να με αφηνει πριν μου πεταξει παλι το ερρορ...

Τωρα ολα αυτα που λεω ειναι με no dvd fixed exe ισως τελικα αυτο να ειναι το prob γιατι παλια το επαιζα με μινι Image :T: ..μνημες δεν παιζει να ειναι γιατι ειναι τσεκαρισμενες 100% με τα παντα και δεν κανει κιχ σε κανενα αλλο παιχνιδι..και εχω καμια 10 τωρα installed !!!!!

Θα δοκιμασω μια τωρα με image να δω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.