Jump to content



Fujitsu-Siemens Amilo Xi1546 vs Fujitsu-Siemens Amilo Xi1554


anastasia78

Recommended Posts

Fujitsu-Siemens Amilo Xi1546 vs Fujitsu-Siemens Amilo Xi1554

Την Δευτερα 13 Νοεμβριου καταφερα να αγορασω το Notebook Fujitsu-Siemens Amilo Xi1546.

Καταρχας δεν μου αρεσαν επανω του δυο βασικα πραγματα.

Πρωτο και βασικο το απαραδεκτο πληκτρολογιο του ειναι πολυ δυσχρηστο διοτι του προσθεσαν επιπλεον πληκτρα με αποτελεσμα να μικρυνουν ολα τα υπολοιπα και ειδικα την space bar το enter το δεξι shift και το back space τα οποια ειναι βασικα πληκτρα για εμενα που τα χρησιμοποιω συνεχεια.

Δευτερον τα τεσσερα πληκτρα συντομευσης που εχει πανω απο το πληκτρολογιο ειναι πολυ λεπτα και μακρυα που ειναι δυσκολα στην ευρεση τους για την χρηση τους ειδικα οταν εχει χαμηλο φωτισμο ή οταν δεν κοιτας τα πληκτρα αλλα την οθονη.

Τριτον οταν αυξομειωνω την ενταση απο την ροδελα που εχει κατω αριστερα εχω την εντυπωση οτι οταν πας να ανεβασεις την ενταση του ηχου απο το μηδεν κανει ενα σαν πηδημα και δυναμωνει ολιγοντι αποτομα και δεν αυξομειωνει ομαλα οπως θα επρεπε.

Ολα αυτα τα παραπανω που σας αναφερω τα εχω κανει συγκριση με το προηγουμενο μοντελο τους που ειχαν το Fujitsu-Siemens Amilo M3438G και θεωρω οτι ηταν ποιο πρακτικο.

Επισης η ποιοτητα κατασκευης ειναι ακομη φτωχη οπως ειναι λιγο πολυ σε ολη την σειρα AMILO.

Θελω να μου πει κανεις αν ξερει που μπορω να βρω οδηγους ή προγραμμα για την καρτα γραφικων ωστε να μπορω να την κανω κανα μικρο overclocking.

Επισης πως μπορω να κανω μικρο overclocking στον επεξεργαστη που εχει Intel Core 2 Duo και πως μπορω να κανω και μικρο overclocking στις μνημες τις που εχει DDR2.

Τωρα ειδα στην επισημη σελιδα τις Fujitsu-Siemens οτι εβγαλε καινουργιο μοντελο καλυτερο απο αυτο που αγορασα και τωρα ειναι αργα για να το ξανα αλλαξω.

Στο καινουργιο μοντελο λεει οτι εχει Ati Mobility Radeon X1900 512MB ποσο καλυτερη ειναι απο την Ati Mobility Radeon X1800 256MB?

Αν εχει μεγαλη διαφορα σκεφτομαι να ψαξω να βρω καποιον να τον πουλησω πουθενα και να παραγειλω το καινουργιο μοντελο?

Γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω για το καινουργιο μοντελο Amilo Xi1554?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Κωνσταντινος34 [14-12-2006 23:44]

THA ITHELA NA ROTISO AN GNORIZIS KATI GIA TO FYJITSU-SIEMENS- KAI AN AKSIZI NA TO AGORASO .:hi:

Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι οτι αν καταφερεις να βρεις το Amilo Xi1554 προτιμησε το και αν δεν το βρεις τοτε πανε στην λυση Amilo Xi1546.

Πανω κατω ολα καλα μεχρι τωρα κανενα αλλο προβλημα δεν εχω ακομη.

Θα δειξει στο μελλον.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.